Családja rettegett, hogy meghal - ezért vonult be George Michael a svájci klinikára

Forrás: AFP/Miguel Medina -
George Michael drogfüggő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz idők járnak George Michael-re. Az énekesről köztudott, hogy évtizedek óta küzd a függőségei ellen, most pedig ismét komolyan kell vennie a kezeléseket. 

George Michael képtelen leszokni a kokainról, ezért is könyörgött neki tavaly a családja, hogy vonuljon be egy klinikára. Jackie Georgiou, az énekes unokatestvérének felesége a Sun-nak nemrég elmondta, az 52 éves világsztár szerinte abba fog belehalni, hogy a crack, a kokain, az alkohol és a marihuána emberi roncsot csináltak belőle. ,,Tavaly már szinte remegett azért, hogy elszívhasson valamit. Csontsoványra fogyott, és állandóan olyan partikra járt, ahol még a padlón is kokain hevert."

Forrás: AFP/Miguel Medina

Az aggódás és a könyörgés megtette hatását, a világsztár tavaly bevonult a svájci Kusnacht Practice rehabilitációs központba, ahol havonta közel 80 millió forintot kérnek el a gyógyulásért. A klinikán a drogfüggőségen kívül kezelik az étkezései rendellenességeket, a játékszenvedélyt és a depressziót is.

A szerek szépen lassan felfalnak - a probléma vagy a fless miatt csinálod?

Slukkok a lassuláshoz, egy tabletta a bepörgéshez, pár csík a bulizáshoz. Ezek a garantált bezuhanás biztos receptjének összetevői. Magyarországon évről évre egyre fiatalabbak próbálnak ki valamilyen tudatmódosító szert. A drogellenes világnap alkalmából a Life.hu megkérdezte dr. Zacher Gábort az éppen aktuális drog-„trendekről" is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.