műtét Szelfi (tévéműsor) Völgyesi Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyesi Gabi pár napra kettesben marad gyerekeivel, a Szelfi szereplőjének párja, Ádám ugyanis kórházba vonul, hogy az orvosok megoldják egy régóta húzódó egészségügyi problémáját.

„Ádám bement a kórházba orrsövényműtétre. Nagyon régóta gondot jelentett már neki, hogy nem kap normálisan levegőt. Én nagyon örülök, hogy végre rászánta magát és kés alá feküdt” – meséli kézi kamerájának Gabi, akinek határozott véleménye ellenére hallatszik a hangján, hogy félti párját.

Facebook/Völgyesi Gabi

„Fura lesz, nem nagyon szoktunk egymástól távol lenni napokon át. Mindenesetre remélem, hogy a gyerekek kibírják, hogy az apukájuk néhány napig nem lesz a közelükben.”

"Ádámmal a kapcsolatunkat el nem tudom képzelni a zenekar nélkül"

Völgyesi Gabi, a Unique együttes énekesnője komoly döntést hozott, amikor beengedte a kamerákat az életébe. Így már nemcsak a sugárzó, szőke dívát láthatjuk, aki a színpadon elvarázsolja közönségét, hanem a kétgyermekes édesanyát is megismerhetjük. Olvasd el a vele készült interjút!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.