A hároméves kisfiú mindent megeszik, ami a keze ügyébe akad

Forrás: Facebook / Natasha Wilson -
betegség halál falásroham éhségérzet túlsúly evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ollie Cummings még csak három éves, de már 30 kiló. Egy beteség miatt állandó éhségérzet kínozza.

Az édesanya szerint a kisfiúval kétéves koráig semmi probléma nem volt, ekkor kezdődtek a gondok. „A fiam Prader Willi szindrómában szenved, egy olyan genetikai betegségben, amelynek egyik tünete, hogy étvágyközpontja akkor sem kapcsol ki, miután jóllakott, így állandó éhségérzet gyötri.” - mesélte Natasha, a kisfiú édesanya.

Forrás: Facebook / Natasha Wilson

Amikor anyja megpróbálja megakadályozni a falásban Ollie-t, a kisfiú gyakran agresszívvé válik, előfordult, hogy megütötte, megharapta őt. Pedig muszáj harcolni az ellen, hogy fia ne egyen folyton, mert a kisfiú most, háromévesen is már 30 kiló.

Nem ő az egyetlen

Döbbenetes dologra készül egy indiai férfi: el akarja adni a veséjét, hogy a kapott összegből fedezze három súlyosan elhízott gyermeke életmentő kezeléseit. Ez az eset csak egy a sok közül, ám hűen bizonyítja, hogy az elhízás egyre komolyabb méreteket ölt világszerte. Ha kíváncsi vagy a család sokkoló történetére, kattints ide!

A brit sajtóban épp a napokban került reflektorfénybe egy 23 éves nő esete, aki ugyanebben a betegségben szenvedett, és – az ápolásával megbízott otthon személyzetének hanyagsága miatt – halálra ette magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.