Döbbenet! Fergie arca teljesen megváltozott

fotó műtét díva The Black Eyed Peas énekesnő Fergie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykoron gyönyörű énekesnő ma már szinte árnyéka önmagának, és alig ismertünk rá egy nemrég megjelent fotón.

Nem tudjuk elképzelni, mi történhetett Fergie arcával, de az biztos, hogy valamilyen szépészeti beavatkozás állhat a háttérben. Az énekesnőről eddig is tudtuk, hogy nem veti meg a plasztikai műtéteket és évek óta nagy rajongója a "bőrszabászatnak", de most kissé túlzásba esett. Nagyon reméljük, hogy most már valaki gátat szab ennek, mert lassan fel sem fogjuk ismerni az egykori szexi dívát.

Fergie arca szinte felismerhetetlen Forrás: AFP/Valerie Macon

Fergie, sztárok Forrás: AFP
Készülj fel! A pasid aputestesedése elkerülhetetlenhttp://www.life.hu/drlife/20150723-aputest-koverseg-kover-pasik-terhesseg.htmlA mostanában trendi aputestről megoszlanak a vélemények. Mint kiderült, az apukák testtömegindexe átlagosan 2,6 százalékkal gyarapodott már az első gyermekük születésekor – állítják a szakemberek. Dr. LifeThinkstockBréking! Rékasi Károly baleset utáni fotót posztolthttp://www.life.hu/drlife/20150724-rekasi-karoly-a-baleset-utani-fotot-posztolt.htmlRékasi Károly már egyre jobban van, ezt pedig egy fotóval dokumentálta, melyet közösségi oldalán osztott meg rajongóival.Dr. LifeOrigoHollywood sem tökéletes: nagy sztárok kis testi hibákkal http://www.life.hu/drlife/20150722-sztar-deformitas-hiba-hollywood.htmlCsillogás, pompa, dicsfény. Ez jár azoknak az előadóknak, akik reflektorfényben vannak nap mint nap, testi deformitásaikat azonban nem mindegyikük vállalja mások előtt. Persze azért akadnak kivételek: Ashton Kutcher testi hibájának tudja be kiváló sportteljesítményét, és a fiatal Shailene Woodley sem csinál ügyet saját emberszabású történetéből.Dr. Life--Lassan éhen hal a nő, akit egy ritka betegség kínozhttp://www.life.hu/drlife/20150723-ehen-hal-egy-no-a-betegsege-miatt.htmlSokan azt hiszik a 32 éves Lisa Brownról, hogy anorexiás, pedig egy másik ritka és súlyos betegséggel küzd. Dr. LifeThinkstockÉletveszélybe került Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/drlife/20150723-jakupcsek-gabriella-eletveszelybe-kerult.htmlMéregteleníteni szeretett volna Jakupcsek Gabriella, de kis híján az életébe került a tisztítókúra.Dr. Life--Túladagolta a fájdalomcsillapítót a lány, és belehalthttp://www.life.hu/drlife/20150724-tuladagolta-a-fajdalomcsillapitot-a-lany-es-belehalt.htmlHasfájásra panaszkodott a 17 éves Georgia Littlewood, aki Paracetamol-tartalmú fájdalomcsillapítókból vette be a megengedett mennyiség háromszorosát, majd májelégtelenségben meghalt.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.