Döbbenetes! Vesekőnek hitték az orvosok a vetélést

Forrás: Thinkstock -
terhesség kisbaba vetélés Nagy-Briannia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia rázta meg a brit közvéleményt. A brit anya szerint kislánya még most is élne, ha a kórházban megkapja a megfelelő kezeléseket.

A négygyermekes brit anya, Davina Neild 15 héttel a szülés előtt szokatlan fájdalmat érzett a hasában, ezért férjével a legközelebbi kórházba, a Whistontba siettek. Az ügyeletes orvos megvizsgálta a nőt, majd hazaküldték őket azzal, hogy ez vesekő esetén teljesen normális.

Davina, és a férje, Christian a történtek után hazaindultak, de nem jutottak sokáig. A nő egyszer csak elveszítette az eszméletét, és az események tragikus fordulatot vettek. Christian gyorsan visszavitte a feleségét a kórházba, ahol megállapították, hogy koraszülésről van szó.

A pár ötödik gyermeke, Isla hamar a világra jött, de édesanyja hosszú órákig nem láthatta őt. "Fogalmunk sem volt róla, milyen súlyos lehet az állapota. Mikor végre odamehettünk hozzá, csak akkor láttuk, hogy szinte mindenhonnan csövek állnak ki belőle" - írja a The Liverpool Echo.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

A házaspár még öt napig bízott abban, hogy kislányuk túléli a kritikus napokat, de sajnos nem így történt. Végül az anya maga kérte az orvosokat, hogy engedjék el a kislányát. Davina elmondása szerint, sosem fogja elfelejteni a történteket, és ha már az elején megfelelő kezelést kapott volna,a dolgok teljesen máshogy alakulnak. A történtek után nyilatkozott a Whiston kórház egyik képviselője, aki szerint

alapos belső vizsgálatot rendeltek el a történtek után, és megállapították, hogy a személyzet megfelelően járt el a nő kezelése alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.