Két éve tartó szenvedés után megszűntek az RTL Klub sztárjának kínjai

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabi -
Völgyesi Gabi izomláz kín fájdalom énekesnő gyógymód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint két éve tartó kellemetlen fájdalomtól szabadult meg az énekesnő.

A Szelfi sztárjának évek óta fájt a válla, állítása szerint az izomláztól. Most azonban egy különleges tapasznak köszönhetően pikk-pakk rendbejött. Hiába, csak meg kell találni a megfelelő gyógymódot, és minden megoldható.

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabi

„Egy hete kaptam egy profin felragasztott kineziológiai szalagot, és a két éve tartó izomlázam megszűnt!" – írta a kép mellé a smink nélkül pózoló Gabi.

Völgyesi Gabi-nagyinterjú

„Ádámmal a kapcsolatunkat el nem tudom képzelni a zenekar nélkül" – mesélte a Life.hu újságírójának Gabi.
Nevetséges, hogy a kutyákat el lehet altatni, de az embereket nem...http://www.life.hu/drlife/20150728-katie-hopkins-brit-mediaszemelyiseg-az-eutanazia-mellett-allt-ki.htmlKatie Hopkins, a brit médiaszemélyiség az egész világ előtt felvállalta véleményét az eutanáziáról, amin azonban sokak felháborodtak.Dr. Life--Lefagyasztatná magát és családját Kanye Westhttp://www.life.hu/drlife/20150728-kanye-west-elkepeszto-otlettel-allt-elo-hibernalna-magat.htmlElképesztő kijelentéssel állt elő a világsztár, aki a hírek szerint örökké akar élni.Dr. Life--Döbbenetes! Vesekőnek hitték az orvosok a vetélésthttp://www.life.hu/drlife/20150728-vesekonek-hittek-a-vetelest-igy-meghalt-egy-koraszulott-kisbaba.htmlSzörnyű tragédia rázta meg a brit közvéleményt. A brit anya szerint kislánya még most is élne, ha a kórházban megkapja a megfelelő kezeléseket.Dr. LifeThinkstockFicam, sín és vészhelyzet: Baleset érte a magyar sztárthttp://www.life.hu/drlife/20150727-ll-juniort-rappert-tancproba-kozben-baleset-erte-az-orvosok-hamar-megoldottak-a-problemat-es-sinbe.htmlA rappert hétfő reggel baleset érte, ami miatt rögtön orvoshoz kellett rohannia. Rajongóit azonban már megnyugtatta, hogy a vészhelyzet elmúlt.Dr. Life--Romlott Bódi Guszti egészségi állapotahttp://www.life.hu/drlife/20150716-bodi-guszti-mulatos-zenesz-par-eve-infarktuson-esett-at-es-most-romlott-egeszsegi-allapota.htmlA mulatós zenésznek számtalan fellépése van, nem figyel magára, pedig pár éve már átesett egy infarktuson. Most az orvosok szerint romlott az állapota.Dr. Life--Fejlődési rendellenességgel született Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/drlife/20150715-solti-adam-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesze-fejlodesi-rendellenesseggel-szuletett-dongalaba-miatt.htmlSolti Ádámra születése után számtalan műtét várt, mert dongalábbal született.Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.