Unokája mellett gyújtott rá a királynő

Forrás: AFP/Henning Bagger -
unoka Margit dán királynő cigizés cigaretta dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Margit dán királynő már többször került támadások kereszttüzébe káros szenvedélye miatt, a legutóbb napvilágot látott fotó azonban mindenen túl tesz.

Margit királynő sosem törődött sokat az őt és káros szenvedélyét illető kritikákkal. A 75 éves dán uralkodónő, akit többen „hamutartó királynőnek" és „halálos példaképnek" gúnyolnak, a legutóbbi fényképek szerint unokái, köztük a 8 éves Izabella és a 4 éves Vincent mellett gyújtott cigarettára a királyi család nyári rezidenciája, a Grasten-palota kertjében.

Forrás: AFP/Henning Bagger

Margit királynőt már többször támadták káros szokása miatt, leszokni azonban soha nem akart a dohányzásról. Korábban egy svéd napilap sérelmezte, amiért egy idősek otthonában tett látogatása során az asztmás lakók mellett gyújtott rá.

6 elképesztő változás, ami vár rád, ha leteszed a cigit

Elgondolkoztál már azon, milyen hatással van a dohányzás például a hajadra, a bőrödre, a fogaidra? Ha leteszed a bagót, egyes elváltozások viszonylag hamar helyreállnak, eltűnnek. Íme, néhány meggyőző példa, amiért megéri tisztán élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.