Tampon nélkül futotta végig a maratont egy fiatal nő - Elképesztő fotók!

fotó tampon menstruáció futó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal nő hónapok óta készült a futásra, és úgy érezte, a havi ciklusa sem jelenthet kifogást arra, hogy részt vegyen az eseményen. 

A londoni maratont egészségügyi betét és tampon nélkül futotta végig a 26 éves Kiran Gandhi, aki már nagyon régóta készült erre a megmérettetésre. A verseny előtt álmában sem gondolta, hogy pont a menstruációs ciklusa közepén kell futnia. A tampon nagyban gátolta volna őt a futásban, így úgy döntött, inkább hanyagol mindenfajta eszközt. Az esemény alatt többen is észrevehették a fiatal nő "problémáját", mivel a futónadrágja teljesen átázott a verseny alatt, melyről több fotó is készült - írja a BuzzFeed.

Kattints ide a fotók megtekintéséhez!

Forrás: Instagram/madamegandhi

Kiran elmondása szerint azokért a nőkért vállalta fel a dolgot, akiknek egyáltalán nincs lehetőségük tampont használni, vagy esetleg fájdalommal jár nekik ez a folyamat. Mindenestre a történtek igencsak megosztották a közvéleményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.