Kórházba került Heidi Klum: Rozsdás szögbe lépett

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
divattervező szupermodell sérülés szög Zac Posen Heidi Klum kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német topmodell a Leendő divatdiktátorok forgatása közben sérült meg kollégájával, Zac Posen divattervezővel együtt.

Heidi Klum és Zac Posen is ugyanabba a rozsdás szögbe lépett bele véletlenül a Leendő divatdiktátorok című sorozat forgatásán. A népszerű tévéműsor modell-házigazdája, aki nemrég frappáns videóval vágott vissza az őt kritizáló Donald Trumpnak, képmegosztó oldalán számolt be rajongóinak állapotáról.

Forrás: Instagram/Heidi Klum

Láthatóan a német szupermodell és az amerikai divattervező is jól vannak, arckifejezésükből ítélve azonban nincsenek túlságosan elragadtatva a helyzettől.

Heidi Klum a karmaival sokkol - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150814-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-olivia-palermo-heidi-klum.htmlImádjuk a szabadon hagyott vállakat, a különleges megoldásokat, de a karmokkal nem tudunk megbékélni. Heidi Klum azonban igen, sőt mi több, egész héten ilyenekkel ékeskedett - a Life.hu heti stílusmustrájában meg is mutatjuk őket!TrendAFPElőször beszélt édesapja szörnyű betegségéről Owen Wilsonhttp://www.life.hu/drlife/20150825-owen-wilson-szinesz-edesapja-alzheimer-koros.htmlNemrég derült fény a színész apjának betegségére: Robert A. Wilson Alzheimer-kórral küzd. Owen Wilson először beszélt nyilvánosság előtt az elmúlt időszak nehézségeiről.Dr. Life--Monokini: miért is ne? Heidi Klum így napozik Szardíniánhttp://www.life.hu/trend/20150802-heidi-klum-felso-nelkul-napozott.htmlHeidi Klum hetek óta nyaralgat kedvenc fiúja társaságában. A minap Szardínián már nagyon elengedte magát, csak a saját kezével takargatta tökéletes cicijeit. Trend--Céline Dion: "A karjaimban akar meghalni a férjem"http://www.life.hu/drlife/20150824-celine-dion-ferje-rene-angelil-az-enekesno-karjai-kozott-akar-meghalni.htmlTavaly tárták a nyilvánosság elé, hogy az énekesnő férje, René Angelil újra torokrákkal küzd. Céline Dion egy amerikai magazinnak vallott az elmúlt időszak nehézségeiről.Dr. Life--Heidi Klum luxusjachton sütteti 42 éves bombatestéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150724-heidi-klum-nyaral-tokeletes-a-teste.htmlHeidi Klum aztán tudja élvezni az életet: a modell épp egy álomhajón pihen kedvese, a nála némileg fiatalabb Vitto Schnabel társaságában. Ez Zsír!OrigoHazaszállították Kazanyból Gyurta Dániel edzőjéthttp://www.life.hu/drlife/20150810-hazaszallitottak-gyurta-daniel-edzojet-szeles-sandort-aki-kazanyban-kerult-korhazba.htmlVasárnap este Budapestre szállították Gyurta Dániel edzőjét, Széles Sándort, akit a kazanyi vizes világbajnokság alatt kellett kórházba vinni.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.