Rékasi Károly újra topformában van - Edzőgépre pattant a balesete után!

Forrás: Facebook/ Rékasi Károly hivatalos profiloldal -
motorbaleset színész Barátok közt edzés Rékasi Károly gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy korábban megírtuk, június végén súlyos motorbaleset szenvedett Rékasi Károly a 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától. A színész azonban kezd újra formába lendülni.

A Barátok közt sztárja és családja rengeteg támogatást kapott a nehéz időszakban. A színész először július közepén állt a nyilvánosság elé, amelynek során elmesélte, hogy miről emlékszik a kórházban töltött időszakról. Az utóbbi időben viszont már egyre többet láthatjuk nyilatkozni a sztárt, aki mindenkit biztosított arról, hogy az állapota egyre javul. Ezt bizonyítja a legújabb fotója is, ami mellé egy rövid bejegyzést fűzött a rajongóinak:

"Köszönöm MINDENKINEK, aki a balesetem pillanatától gondolatban, vagy fizikailag velem volt, támogatott engem, vagy jelen pillanatban is a segítségemre van! Ma, mivel a tanév elkezdődött, én magam is elkezdtem a nagyon visszafogott, szinte csak ismerkedő, de edzéseket!!! Megint egy apró lèpést tehettem az "emberré válás" sokáig tartó útján. Köszönöm NEKTEK!"

Rékasi Károly újra elemében van! Forrás: Facebook/ Rékasi Károly hivatalos profiloldal

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.