Direkt éhezteti magát Angelina Jolie? Rosszabbodott a színésznő állapota

Forrás: AFP -
étkezési zavar Brad Pitt betegség vékony alultápláltság család Angelina Jolie anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon elhatalmasodtak az étkezési zavarok a színésznőn, aki úgy lefogyott, hogy már szinte csont és bőr. Angelina Jolie-ért a családja is aggódik, de állítólag a színésznő erre fittyet hányva, direkt éhezteti magát. 

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt, már régóta küzd étkezési zavarokkal a gyönyörű színésznő, akinek állapota állítólag az utóbbi időben súlyosbodott. Angelina egyes hírek szerint már alig eszik - ezt az éppen készülő filmjének stábtagjai kotyogták ki a sajtónak -, a National Enquirer információi szerint pedig az elmúlt hetekben 10 kilót fogyott a színésznő, aki így már csak árnyéka önmagának.

Forrás: AFP

A családja nagyon aggódik érte, és annak ellenére, hogy Brad Pittel való viszonyuk nem a legfényesebb mostanában, férje teljes erejével azon van, hogy Angelina hízzon egy picit. A színésznő néhány közeli ismerőse szerint egyébként Brad Pitt felesége direkt éhezteti magát, hogy átérezhesse azt, amit a világ éhezői éreznek minden nap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.