Volt férje mentette meg Keresztes Ildikó életét

Forrás: redlemon -
betegség depresszió lélek gyógyszer Keresztes Ildikó Világ test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nemrég úgy döntött, hogy nyíltan beszél depressziójáról, ami másfél évtizede hol jobban, hol kevésbé, de megkeserítette az életét.

„Annak, hogy kialakult nálam a depresszió, több oka is lehetett. Egyfelől azt mondják, aki abbahagyja az aktív sportot, az eleve hajlamosabb erre a betegségre, mert a teste-lelke hiányolja azt a felfokozott állapotot, amit az állandó mozgás jelent. Aztán elveszítettem a nagymamámat, aki felnevelt. Sosem voltam optimista típus, mindig a hibákat kerestem magamban, és rendkívül maximalista voltam. Ezek pedig nyilván nem segítettek. Az sem volt előnyös, hogy a környezetem azt mondogatta: Ne hisztizz, semmi gondod nincs, sikeres vagy, mi bajod lehetne neked?” – mesélte betegségéről Ildikó, aki azért törte meg a csendet, hogy történetével segítse a hozzá hasonlókat.

Forrás: redlemon

A betegség miatt az énekesnő minden kapcsolatot elvesztett a külvilággal: „Nem akartam semmi mást, csak elfutni a világ végére. Végül már semminek sem tudtam örülni. Se egy jó filmnek, se egy jó könyvnek, se egy divatos ruhának, se egy finom ételnek. Elvesztettem a kapcsolatot a valódi világgal. Csak néztem az embereket az utcán, és azt gondoltam, milyen jó nekik, ők legalább élnek. Én pedig egyfolytában fáradt voltam, úgy éreztem magam, mint egy százötven éves öregasszony.”

Keresztes Ildikó azt is megvallotta, hogy férje segítsége nélkül soha nem tudta volna leküzdeni betegségét. „A férjem érezte meg, hogy ez nem egyszerű kedvetlenség, hanem egy betegség, és elrángatott szakemberhez. Ha belegondolok, ő mentette meg az életemet, mert betegségtudatom egyáltalán nem volt. Nem tudtam, mi történik velem. Ha pedig az ember nem kér segítséget, akkor könnyen lehet, hogy az alkoholhoz vagy drogokhoz nyúl, de az is lehet, hogy annyira elveszíti a reményt, hogy felköti magát. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy Laci felrázott és szakemberhez vitt. Akkor kiderült, hogy a pszichológus segítsége már nem elég, beszélgetésekkel nem orvosolható a probléma. Pszichiáterhez jártam, gyógyszereket kaptam” – mondta Ildikó, aki örökké hálás lesz a férjének, hogy mellette állt.

Nyolc órás műtét során operálták le az egykor 160 kilós lány bőréthttp://www.life.hu/drlife/20150917-leoperaltak-simone-anderson-az-egykor-160-kilos-lany-boret-8-oras-muteten.htmlKorábban is hírt adtunk már a 24 éves Simone Andersonról, aki 11 hónap alatt fogyott 83 kilót. Azóta egyébként a 88-at is elérte, ami jóval több mint a fele eredeti súlyának. A nagy fogyókúra pedig egy műtéttel teljesedett be.Dr. Life--Tragédia! Amputálni kellett a vidámpark-balesetet szenvedett versenytáncos lány lábáthttp://www.life.hu/drlife/20150917-az-alton-tower-vidamparkban-balesetet-szenvedett-tancoslany-labat-amputaltak.htmlVictoria Balch is egyike volt azoknak, akik júniusban szörnyű balesetet szenvedtek az Alton Towers vidámpark Guinness-rekorder hullámvasútján, miután két kocsija összeütközött. A 20 éves lány először adott interjút a tragédia óta.Dr. Life--Újabb műtét vár Korda Györgyre?http://www.life.hu/drlife/20150917-korda-gyorgy-enekes-lababan-lehet-hogy-ercsere-mutetre-lesz-szukseg.htmlA népszerű énekes a minap fájós lába miatt ment orvoshoz. Ha a gyógyszeres kezelés nem segít, műtétre lesz szüksége.Dr. LifeOrigoRékasi Károly: "A fájdalmaim még nem múltak el"http://www.life.hu/drlife/20150917-rekasi-karoly-szinesznek-meg-nem-multak-el-a-fajdalmai.htmlA színész 2 és fél hónappal ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet. Bár egyelőre a gyógyulás szakaszában jár, ő maga bízik a mihamarabbi felépülésében, hiszen decemberre már komoly tervei vannak.Dr. Life--Cukorbetegsége miatt kezdett életmódváltásba Varga Izabellahttp://www.life.hu/drlife/20150917-varga-izabella-cukorbetegsege-miatt-kezdett-eletmodvaltasba-es-fogyott-le.htmlA Barátok közt népszerű színésznője az utóbbi időben hihetetlen átalakuláson ment keresztül, rengeteg kilótól szabadult meg. Varga Izabella most elárulta: az életmódváltást egy betegség idézte elő. Dr. Life--Nádai Anikó kisfiát orvoshoz kellett vinnihttp://www.life.hu/drlife/20150916-nadai-aniko-kisfiat-orvoshoz-kellett-vinni-kimostak-a-konnycsatornajat.htmlNádai Anikó nagy megpróbáltatásokon ment ma keresztül: kisfiát orvoshoz kellett vinni, mert eldugult a könnycsatornája.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.