Infúzióra kellett kötni L.L. Juniorék újszülött kisfiát

Forrás: Facebook/L. L. Junior -
kisbaba család kórház infúzió énekes L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A énekes kisfia múlt szerdán látta meg a napvilágot, négy héttel előbb, mint várták. Lesi Dávid Laurent komplikációk nélkül jött a világra, azonban pár nappal a születése után gondok adódtak. 

L.L.Junior egy héttel ezelőtt büszkén osztotta meg a Facebookon, hogy másodjára is apa lett. A kismama és a baba is rendben voltak, azonban később gondok adódtak az újszülöttnél. A sztár a Mokka reggeli adásában mesélt a történtekről.

Elképesztő tánccal ünnepelték a beteg kislány kezelésének utolsó napjáthttp://www.life.hu/drlife/20150916-a-rakbeteg-kislany-kezelesenek-utolso-napjat-tanccal-unnepeltek-a-korhaz-dolgozoi.htmlMint minden 12 éves lány, úgy Sophia Petikas is imád táncolni. Jól tudták ezt az őt kezelő klinika dolgozói is, ezért egy különleges meglepetéssel kedveskedtek Sophia gyógykezelésének utolsó napján.Dr. Life--Fontos az önvizsgálat! Minden, amit a mellrákról tudni kellhttp://www.life.hu/drlife/20150914-a-mellrak-a-noknel-gyakori-rakfajta.htmlMagyarországon évente több ezer nőnél diagnosztizálnak mellrákot. A statisztikák szerint egyre kevesebben halnak bele. Minél korábban ismerik fel a kórt, annál nagyobbak az esélyek a túlélésre és a gyógyulásra.Dr. Life--Ő az első baba, akinek az anyukája méhátültetésen esett áthttp://www.life.hu/drlife/20150921-mehatultetes-utan-elsokent-szult-malin-stenberg.htmlA 37 éves Malin Stenberg az első nő, akinek méhtranszplantáció után gyereke született. Dr. Life--Megható fotósorozat: így éli mindennapjait egy többszörösen fogyatékos kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20150917-igy-eli-mindennapjait-egy-tobbszorosen-fogyatekos-kisfiu.htmlA 11 éves Jont egy iskolai projektjéhez kérte fel a fotósnak tanuló Sara Marie Ramsoe. A megindító képek az egész világot bejárták.Dr. LifeOrigoUtoljára villantotta meg pocakját Pirner Almahttp://www.life.hu/drlife/20150917-napokon-belul-megszulethet-pirner-alma-babaja.htmlNagy az izgalom: Pirner Alma kisbabája bármelyik nap megszülethet. A kicsit már mindketten tűkön ülve várják párjával, most pedig a születendő gyermek nevét is elárulták!Dr. Life--Kislánya sírása ébresztette fel a kómában fekvő édesanyáthttp://www.life.hu/drlife/20150915-kislanya-sirasa-ebresztette-fel-komaban-fekvo-not.htmlNem mindennapi dolog történt egy észak-karolinai kórházban: Shelly Cawley-t újszülött kisbabája ébresztette fel kómájából.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.