Lola bőrét kiütések árasztották el - Fotó!

fotó énekesnő kiütés Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő nemrég töltött fel egy képet magáról az Instagramra, ahol a nyakán, és az arcán hólyagos kiütések láthatóak. 

Lolát - aki nemrég bontotta fel az eljegyzését - a fotón csalánkiütésre emlékeztető sebek borítják, és csak annyit fűzött a bejegyzés mellé: Vállalom. A Life.hu információi szerint az énekesnőnek semmi baja, csupán egy kampány keretében fotózzák őt, és ezért láthatóak a nyakán a sebek.

Forrás: Instagram/lolamusicofficial

Bevállalnál egy pasit kiütésekkel? Nincs mese, szépségfüggő vagy

A szerelem mindenkinek jár című cikkünkben tematikus párkereső oldalakat gyűjtöttünk, melyek olyan közösségeket kívánnak létrehozni, ahol a tagok rendelkeznek valamiféle közös tulajdonsággal, amely kiemelten fontos része az életüknek, és valóban megkerülhetetlen a társkeresés során. Azonban van egy dolog, ami óriási hatással van a párkapcsolatokra, a munkavégzésre és a világban elfoglalt helyünkre. Ezek pedig a bőrbetegségek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.