Kamarás Ivánnak kiújult a gerincsérve

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
színész Kamarás Iván gerincsérv egészség sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész mindig is pörgős életet élt, de a munkája mellett mindig fontosnak érezte, hogy a sport jelen legyen az életében. A jóképű macsónak azonban most egy régi egészségügyi problémája, a gerincsérve újult ki. 

Iván komolyan veszi a szervezete minden apró figyelmeztetését. Fontos számára a mozgás, és az egészséges táplálkozás, hiszen a rengeteg forgatás miatt elengedhetetlen, hogy fitt legyen. - írja a Hot.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Minden ember életében eljön egy olyan pillanat, amikor rájön arra, hogy 20 évesen csak rombolja magát, utána pedig, olyan 40 körül elkezd építkezni, egyszerűen oda kell figyelni! Színész vagyok a testem a munkaeszközöm; kötelességem rendben tartani. Hetente hatszor sportolok, jelenleg az úszás a kedvenc, de jógázni is szeretek. Bár kiújult a gerincsérvem, így azt hanyagolnom kell, emiatt most gyógytornára járok, ami egy nagyon kemény edzés, nem csak rehabilitáció, ezért rendszeresen űzöm" - mesélte a színész, aki a filmforgatások alatt maga végzi a kaszkadőrmutatványokat, így most a gyógyulás a legfontosabb számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.