A klinikai halálból hozták vissza Rékasi Károlyt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
baleset Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyosabb állapotban volt a színész a balesete után, mint gondoltuk. 

45 percen át küzdöttek az orvosok Rékasi Károly életéért. A színész azt, ami vele történt csodának, a kórházat pedig második szülőszobájaként emlegeti, ugyanis a klinikai halálból hozták vissza - írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Amikor a kollégák kiérkeztek a helyszínre, és meglátták, milyen állapotban van, egy fillért sem adtak volna azért, hogy életben marad. 45 percen keresztül élesztették újra, még a légzését is le kellett állítani, tényleg a halálból hozták vissza" – mesélte egy kórházi dolgozó lapnak.

"Nem tudom, meddig élesztgettek, mert másnapig mélyaltatásban tartottak. Viszont volt egy olyan pillanat, amikor a műtő előtt várakozott az édesanyám, a testvérem, a két gyermekem, természetesen Gerda, és jöttek ki az orvosok, akik csak annyit mondtak nekik, hogy mindent megtesznek, hogy életben tartsanak. Ez elég vacak lehetett nekik" – árulta el Rékasi, aki szerencsére szépen gyógyul, és már mankó nélkül jár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.