Bódi Margót megműtötték - Újabb beavatkozásokra is sor kerülhet

betegség műtét Bódi Guszti Bódi Margó visszér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Guszti feleségének mindennapjait megkeserítették a visszerek, amelyekre csak időszakos megoldást jelentett a műtét.

Bódi Margó fiatalkorában három műszakban dolgozott a szövőgyárban és állandóan a gyártósor mellett állt. Valószínűleg ez volt a visszerek kiváltó oka, amelyek kockázatot jelentettek az énekesnő életére, ezért műtétre volt szükség – írja a hot!.

Forrás: Life.hu

„Édesanyámtól örököltem a betegségre való hajlamot. Ő kilencéves koromban halt meg szívtrombózisban, ami a visszér egyik következménye volt, ezért is döntöttem a műtét mellett, amit esztétikai szempontból biztos, hogy nem vállaltam volna" – mesélte Margó, akire még újabb beavatkozások várnak majd, mert a műtét után ismét megjelentek a kellemetlen visszerek a lábán.

Szabadulj ki a dohányzás rabságából!http://www.life.hu/drlife/20150930-tobbfele-modszerrel-is-leszokhatsz-a-dohanyzasrol-mutatjuk.htmlA dohányzás és az amiatt kialakuló betegségek miatt évente hatmillió embert veszítünk el, további hatszázezer embert pedig a passzív dohányzás áldozatává válik. Ahhoz, hogy ezek a számok csökkenjenek, átfogó megoldásra van szükség. Dr. Life--"Táplálni a világot, energiát adni az életnek” - Valóban mindenhol tudatosan étkeznek?http://www.life.hu/drlife/20150929-elelmezesi-helyzet-ma-magyarorszagon-es-vilagviszonylatban.htmlMájusban kezdődött el a Milánói Expó, amelynek mottója "Táplálni a világot, energiát adni az életnek". A kreatív újrahasznosítás jegyében telik a rendezvény. De vajon mi a helyzet Magyarországon és a világon élelmezés terén? Utánajártunk. Dr. Life--5 ok, amiért ősszel is sok vizet kell innunkhttp://www.life.hu/drlife/20150930-vizet-kell-innunk-akkor-is-hideg-van-letszukseglet-a-szervezetunk-szamara.htmlA forró nyári napokon nagy sláger a vízivás, szó szerint ez folyik a csapból is. Mi a helyzet az ősszel és a hidegebb idővel, vajon ugyanannyi folyadékra van szüksége a szervezetünknek? Dr. Life--Nyugtatókon élt Hugh Hefner mellett a playboy-nyuszihttp://www.life.hu/drlife/20151001-holly-madison-egykori-playboy-nyuszi-depresszios-lett-hugh-hefner-mellett.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, Holly Madison, a playboy-pápa egykori szeretője leleplező könyvet írt a villában eltöltött éveiről. A kötet megjelenése óta állandó botrányoktól hangos a nyuszivilág. Dr. Life--Agydaganattal küzd Ordina Tibor távolugró: Kitartóan harcol a gyilkos kórral!http://www.life.hu/drlife/20151001-ordina-tibor-tavolugro-kitartoan-harcol-a-gyilkos-korral-agydaganattal-kuzd.htmlA 29-szeres országos bajnok, egykori válogatott hármas- és távolugró tizenegy éve küzd a betegségével. Utoljára az idén májusban műtötték meg, azóta kemoterá­piás kezeléseket kap, s bár élete legnehezebb csatáját vívja, keménységével példát mutat: nem szabad feladni a reményt!Dr. Life--Korunk egyik leghalásosabb betegsége: a rák – Hogyan előzhetjük meg?http://www.life.hu/drlife/20150927-a-rakos-megbetegedesek-fo-okai-es-tippek-hogyan-elozhetjuk-meg-a-gyilkos-kort.htmlAz emberen rögtön úrrá lesz a rettegés, és a félelem, ha rákos megbetegedéssel diagnosztizálják. Az ok nem véletlen, hiszen hiába fedezzük fel időben a tüneteket, a gyógyulás akkor sem biztos. Kíváncsiak voltunk, hogy vajon mit tehetünk az ellen, hogy mi is áldozatul essünk ennek a szörnyű kórnak. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.