Katalin hercegné depressziós

Forrás: AFP/Chris Jackson -
depresszió trónörökös család Katalin hercegné Vilmos herceg aggódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre aggasztóbb hírek érkeznek manapság Katalin hercegné állapotáról, aki állítólag depresszióval küzd.

Korábban Katalin soványságáról, Erzsébet királynéval való konfliktusairól és depressziójáról is cikkeztünk. Úgy látszik, a hullámok tényleg összecsaptak a hercegné feje fölött, akiért Vilmos herceg is nagyon aggódik.

Forrás: AFP/Chris Jackson

A trónörökös egy korábbi interjúban el is mesélte, hogy mennyire borzalmas volt, amikor édesanyja csuklóján apró vágásokat látott. Vilmos herceg tehát pontosan jól tudja, milyen,ha a depresszió miatt szétesik a család. Reméljük erre nem kerül sor!

5 sztár, aki megtapasztalta a bipoláris zavar sötét bugyraithttp://www.life.hu/drlife/20151005-catherine-zeta-jones-es-kurt-cobain-is-ugyanabban-szenvedett-bipolaris-zavaros-sztarok.htmlA depressziót a mentális betegségek "náthájának" tartják, számos embert érint élete során. A pszichiátria figyelmének középpontjában manapság mégis inkább a bipoláris zavar áll. A betegség pontos okát még nem tudták kimutatni, de sok esetben szoros összefüggést mutat a beteg kreativitásával, karizmájával, lendületével is. Nem egy olyan sztárról tudunk, akik testközelből élték át, vagy élik a mai napig a bipoláris zavarral járó érzéseket. Dr. LifeAFPBeszélni tanul az agy nélkül született kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20151006-beszelni-tanul-az-agy-nelkul-szuletett-kisfiu-jaxon-buell.htmlNemrégiben írtunk arról, hogy fél koponyával és agy nélkül született baba, Jaxon Buell most ünnepelte első születésnapját. A kicsiről posztolt képek nagyon durva kommentcunamit indítottak el, vannak, akik úgy vélik, el kellett volna vetetniük a szüleiknek a babát. Nos, a kis Jaxon, akinek nem jósoltak pár napnál többet az orvosok, most beszélni tanul. Dr. Life--Súlyos fájdalmakkal küzdött Tóth Gabi a Sztárban sztár adásábanhttp://www.life.hu/drlife/20151005-sulyos-fajdalmakkal-kuzdott-toth-gabi-a-sztarban-sztar-adasaban-megserult-a-bokaja.htmlIlyen egy igazi profi. Senki, de tényleg SENKI nem vette volna észre, hogy Gabi fájós lábbal nyomta végig a vasárnap esti produkcióját. Dr. LifeOrigoSzépészeti beavatkozásáról vallott Varnus Xavérhttp://www.life.hu/drlife/20151005-varnus-xaver-orgonamuvesz-friderikusz-sandornak-bevallotta-milyen-szepeszeti-beavatkozason-esett-at.htmlA híres orgonaművész egy különös cserének köszönheti, hogy most már nincs "tangóharmonika szemhéja". Dr. Life--Neked milyen az egészségstílusod?http://www.life.hu/drlife/20151005-felmeres-keszult-az-egeszsegunket-illetoen-lenne-min-valtoztatnunk.htmlIskolások és felnőttek között végeztek felmérést egészségszokásaikról. Kiderült, hogy fontosnak tartjuk az egészségünk megőrzését, mégis fotel magyarok vagyunk. Vajon mennyire változhat meg ez a tendencia és hol lehet hatékonyan elérni az egészséggel kapcsolatos üzenetekkel a fiatalokat? Dr. LifeThinkstockDráma! Mindkét lábát elveszítette az Újpest bajnoka, Schumann Péterhttp://www.life.hu/drlife/20151005-schumann-peter-sportolo-mindket-labat-elveszitette-o-az-ujpest-bajnoka.htmlAz Újpest háromszoros bajnok korábbi futballistájának rejtélyes betegség miatt az elmúlt években mindkét lábát amputálni kellett térd alatt. Jelenleg is kórházban fekszik, és barátai szerint lelkileg összetörték a történtek. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.