Eltávolították Polgár Kriszta szépségkirálynő cisztáját: Túl van a műtéten!

műtétek Szépségkirálynő (film) műtét Polgár Kriszta ciszta veszélyeztetett terhesség kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Babapercek vendége Polgár Kriszta volt, aki a veszélyeztetett terhességéről mesélt.

Polgár Kriszta mindkét kisfiával veszélyeztetet terhes volt: Olivérrel egy hónapot kellett kórházban töltenie, második kisfiával, Vincenttel ugyan otthon volt, de nagyon kellett figyelnie magára, mert egy cisztát találtak a szervezetében.

„Valamilyen okból kifolyólag, a terhességi hormonok miatt, vagy nem tudni miért, egy hatalmas, 30 centis ciszta nőtt a méhemben - ez olyan volt, mint egy másik baba. Végül, ennek ellenére sikerült a természetes szülés. Hét héttel később pedig kivették a cisztámat" – mondta Kriszta.

Családi dráma! Brad Pitt kórházba küldte Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/drlife/20151012-brad-pitt-korhazba-kuldte-angelina-joliet.htmlNagy vihar dúl Pitték háza táján. A Star magazin arról számolt be, hogy Brad Pitt megfenyegette Angelina Jolie-t, nem is akármivel. Dr. Life--Maradjon öröm a mozgáshttp://www.life.hu/drlife/hirdetes/20151012-maradjon-orom-a-mozgas.htmlA sportgyogyaszati.hu webáruház filozófiája egyszerű: mindent árulnak, amire az egészséges és sikeres sportoláshoz szükség lehet. Kínálatukat ízületi- és izomproblémákat orvosló kineziológiai szalagok, svájci recept alapján készült lóbalzsam és saját márkás masszázskrémek gazdagítják. HirdetésNoszály Sándor: "Erekcióm volt, és akkor tudtam: meggyógyultam"http://www.life.hu/drlife/20151012-noszaly-sandor-teniszezo-szakitasa-utan-mely-depresszioba-esett-es-impotens-lett-majd-erekcioja-utan.htmlAz egykori Nagy Ő Friderikusz Sándornak vallotta be, szakítása után mély depresszióba esett és impotens lett. Dr. LifeOrigoRejtélyes tüsszögő rohamtól szenved egy 12 éves texasi lányhttp://www.life.hu/drlife/20151010-rejtelyes-tusszogo-rohamtol-szenved-egy-12-eves-texasi-lany.htmlA 12 éves Katelyn Thornley nem is sejtette, amikor egy nap tüsszentett egyet, hogy onnantól kezdve nem lesz nyugta. Azóta naponta akár 12 000-et is tüsszent, és bár már hat különböző orvosnál járt, egyik sem találta meg a probléma gyökerét. Dr. Life--Rejtélyes tüsszögő rohamtól szenved egy 12 éves texasi lányhttp://www.life.hu/drlife/20151010-rejtelyes-tusszogo-rohamtol-szenved-egy-12-eves-texasi-lany.htmlA 12 éves Katelyn Thornley nem is sejtette, amikor egy nap tüsszentett egyet, hogy onnantól kezdve nem lesz nyugta. Azóta naponta akár 12 000-et is tüsszent, és bár már hat különböző orvosnál járt, egyik sem találta meg a probléma gyökerét. Dr. Life--Brutális balesetet élt túl Carlos Sainz Forma-1-es pilótahttp://www.life.hu/drlife/20151010-carlos-sainz-forma-1-es-pilota-brutalis-balesetet-szenvedett-de-jol-van.htmlAz Orosz Nagydíj harmadik, szombat délelőtti szabadedzésén óriási balesetet szenvedett a Toro Rossó-s Carlos Sainz. Fékezés nélkül szállt bele a falba.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.