Kemoterápiáról ment az esküvőjére Tallós Rita

Forrás: Tallós Rita -
Tallós Rita Zalatnay Sarolta esküvő Magyar Rákellenes Liga kemoterápia méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Rákellenes Liga 25 éves jubileumi ünnepségén több magyar sztár is őszintén beszélt betegségéről.

Ott volt többek között Tallós Rita is, aki a sugárkezelések ideje alatt ment férjhez – írja a Bors. A színésznőnél 2012-ben diagnosztizálták a rákot.

Forrás: Tallós Rita

„Az én betegségem elég jól alakult, remélhetőleg. A bátorság nem belőlem fakadt, hanem a környezetem adta, mert van mellettem egy olyan férfi, aki mindig úgy viselkedett, mintha semmi bajom nem lenne, és ragasztotta tovább a fiamra is ezt a nyugalmat” – magyarázta Tallós Rita, aki egy meglepő történetet is elmesélt.

„Reggel elmentem sugárkezelésre motorral. Mindig fogtam a parókámat, hogy ne vegyem le a bukósisakkal együtt, és ne kapjon valaki szív­infarktust. Elrohantam kemóra, egykor pedig volt az esküvőm” – mondta.

A színésznő után Zalatnay Cini mesélt arról az időszakról, amikor méhnyakrákkal küzdött. „Volt, hogy éjszaka levert a víz, hogy úristen, mi lesz? Olyankor magamhoz húztam a lányomat vagy beraktam egy mesét, és próbáltam erős maradni. Tudomásul vettem, hogy ez van, és hogy nekem még dolgom van a világon, azért is meg fogom csinálni, egészséges leszek, és vagyok is” – mesélte Cini.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.