Szépségtippeket ad a rákos blogger

Forrás: Facebook/Baldly Beautiful -
szépségtipp blog szépség rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nők ezreit inspirálja a nő, aki a kemoterápia alatt is a szépségtippes videókat készít.

A 40 éves Andrea Pellegrini álomba sírta magát, miután leborotválta a haját 2014 őszén. Szülei és férje támogatásával azonban kitalálta a szépségblogot, amelyen rendszeresen oszt meg azóta is videókat.

Forrás: Facebook/Baldly Beautiful

A kétgyermekes anyuka, aki mellrákkal küzd, konkrét tippeket ad arra, hogy kezeljék sorstársai a betegséggel járó mellékhatásokat: a vizenyős szemet, a kopasz fejet, a vízhiányos bőrt.

„A hajam leborotválásával néha úgy éreztem, az identitásomat is elvesztettem. Az első felvételt így szinte remegve készítettem. A férjem unszolása nélkül biztos nem is vágtam volna bele: nem akartam kopaszon a világ elé állni" - mondta Andrea.

Később minden megfordult benne, ugyanis videói nemcsak másokat inspiráltak, őt is kihúzták a gödörből. „Nekem is sokat segített ez a blog. Nem állandóan a betegségemre gondoltam, hanem másra összpontosítottam. Feladatom volt, amit szívesen csináltam" - mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.