Horváth Éva és Judy koplalás nélkül is gyönyörűek - ez a titkuk!

Judy karcsúság Erdélyi Mónika Horváth Éva napidoktor titok Csomor Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy mi a közös Judyban, Erdélyi Mónikában, Csomor Csillában és Horváth Évában? Nos, azon kívül, hogy sztárok és hogy nők, egy dolog: nem hajlandóak koplalni azért, hogy formába lendüljenek! Csodás módszerüket pedig örömmel megosztják másokkal is.

Csomor Csilla élete új kihívásaira felelt azzal, hogy életmódot váltott. Nem volt könnyű dolga, hiszen bevallottan tészta- és kenyérimádó! „Nekem – ha diétáról van szó – csak a csökkentett szénhidrát- és kalóriatartalmú fogyókúrák hoztak sikert. Ez komoly probléma volt korábban, hiszen a kenyér, a tésztafélék, a péksütemények így mind az ellenségem, hiába szeretem őket.

Szerencsére a 7 és 17 lapkenyér kiváltja a szénhidrátok iránti sóvárgásomat, ráadásul magas rosttartalma miatt nagyon egészséges is. A szezámmagosat magában, vagy egy szelet felvágottal, szendvicsalapként szoktam elrágcsálni, a pizzás ízesítésűt pedig saláták mellé fogyasztom, imádom, hogy ilyen olaszos. Olyan jól sikerült az átállás a hagyományos péktermékekről, hogy most már könnyedén elsétálok a pékség előtt anélkül, hogy összefutna a nyál a számban, ha megérzem a frissen sült kenyér vagy pogácsa illatát” – árulta el a színésznő.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Évekig küzdött a kilók ellen!

Az ismét a kamerák előtt dolgozó Erdélyi Mónika éveken át küzdött a felesleges kilókkal, hiába próbált ki több fogyókúrás módszert is. „Sokáig dühített, hogy nem tudok lefogyni, de elhatároztam, hogy kitűzöm magam elé a nagy célt, és ezúttal el is érem. Egy ismerősömtől hallottam egy különleges italporról, amely gyorsan, hatékonyan és tartósan segít megszabadulni a nem kívánt kilóktól méghozzá úgy, hogy biztosítja a szervezetem számára szükséges alapvető vitaminokat és ásványi anyagokat.

Rengeteg segítséget kaptam ahhoz, hogy a leghatékonyabban és legrövidebb idő alatt megszabadulhassak a fölösleges kilóktól, hiszen komplex életmód tanácsadással, fitnesz gyakorlatokkal is elláttak. A napi két fogyókúrás ital mellett este egy könnyű étkezést is beiktattam, így egyáltalán nem éreztem úgy, hogy sanyargatnám magam. Csupán egy kis rendszert kellett vinnem az életembe, hogy a mozgás is beleférjen, az eredmény pedig mínusz 10 kilogramm lett”– árulta el hihetetlen fogyásának titkát Mónika, aki egy jó barátnőjét is beavatta egészséges fogyásának titkába.

Forrás: Femcafé

A másik két sztár, Judy és Horváth Éva titkait a Napidoktor.hu oldalán olvashatod el!

Furcsa betegség: allergiás az időjárásra egy fiatal nőhttp://www.life.hu/drlife/20151016-allergias-az-idojarasra-egy-fiatal-no-szornyu-tunetekkel-kuzd.htmlA 37 éves Jen Ferguson egy igen ritka, gyógyíthatatlan betegségben szenved. Bizonyos időjárási tényezők olyan allergiás reakciókat váltanak ki nála, amelyekbe bele is halhat.Dr. Life--Voksán Virág megszabadult a szilikontól http://www.life.hu/drlife/20151015-voksan-virag-kivetette-a-szajaban-levo-szilikont-mert-a-regi-ajkaira-vagyott.htmlA dögös DJ nyolc évvel ezelőtt döntött a szépészeti beavatkozás mellett. Sosem volt gondja a szilikonnal, most mégis kivetette. Dr. LifeFotó: Rostás Bianka/Life.huBaby Gabi: „Nyugtatón, altatón és antidepresszánson éltem”http://www.life.hu/drlife/20151015-baby-gabi-nyugtaton-altaton-es-antidepresszanson-elt-edesanyja-halala-utan.htmlSenki nem tudta, hogy a színpadon mindig vidám Baby Sisters-tagnak mennyi problémája volt a háttérben. Pedig betegsége és édesanyja halála is durván megviselte. Dr. Life--Kiderült Horváth Éva tartós karcsúságának titka!http://www.life.hu/drlife/20150925-ezert-ennyire-csinos-horvath-eva-harminc-felett.htmlA modell-műsorvezető alakja még mindig kifogástalan. Horváth Éva most felfedte titkát, hogy miként tudja megőrizni csinos alakját! Dr. Life--Gondoltad volna? Így készül Judy a bikiniszezonrahttp://www.life.hu/drlife/20150612-napidoktor-igy-keszul-judy-a-nyari-bikini-szezonra.htmlJudy, a Groovehouse gyönyörű énekesnője kislánya, Maja születése óta az egészséges életmód elkötelezett híve lett. Olyannyira, hogy karrierjének építése mellett kiemelt módon figyel az egészségmegőrzése is. A különleges hangú énekesnő elárulja, hogyan hozza magát ragyogó formába a bikini-, és koncertszezonra, illetve azt, hogy családját miképpen tartja mindig egészségben.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.