Lady Gaga szexuális zaklatás miatt depressziós

Forrás: AFP/Jason Merritt -
depresszió szexuális erőszak énekesnő Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnő mindennap szorongásos rohamoktól szenved, melyek kihatnak a karrierjére is. A betegségéről most egy amerikai lapnak is nyilatkozott, ahol elmondta, hogy talán sosem lesz képes megszabadulni az őt zaklató démonoktól. 

Az énekesőt 19 éves korában zaklatták szexuálisan, ami akkor annyira megviselte, hogy azóta sem sikerült visszaszereznie az önbecsülését és a nőiességébe vetett hitét. Nem véletlenül van a sztár több dalában szó az erőszakról, és a zaklatókról - írja a Billboard.

Forrás: AFP/Jason Merritt

"Egész életemben szenvedtem a depressziótól és a szorongástól. A mai napig szenvedek ezektől az érzésektől, melyek folyamatosan kínoznak engem. Azért beszélek erről, mert azt akarom, hogy a mai fiatalok tisztában legyenek azzal a ténnyel, hogy ezek az érzések természetesek, és emberiek. Így születtünk. Az a nem normális, ha felületesen és elszigetelten élünk. Az nem emberhez méltó élet"- mondta a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.