84 milliót költöttek, hogy Barbie és Ken lehessen belőlük

Forrás: Facebook/ Quentin Dehar -
műtét baba szenvedély szerelem Barbie millió Ken
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy francia pár, a 20 éves Anastasia és a 23 éves Quentin egész életüket arra akarják feltenni, hogy babává változzanak.

„A plasztikai sebészet a szenvedélyünk. Egész életünket ennek az átváltozásnak akarjuk szentelni. a szüleim elkényeztetnek. A legtöbb műtétemet ők fizették, mert tudják, mennyire fontos ez nekem” – nyilatkozta a diáklány, aki párjával eddig 15 beavatkozáson esett át. Eddig 84 millió forintnak megfelelő összeget költöttek műtétekre. „A szenvedélyünk még közelebb hoz minket egymáshoz” – mondta a fiú, aki Ken babákon nőtt fel.

Forrás: Facebook/ Quentin Dehar

Anastasia 17, Quentin 18 éves volt az első műtétkor. Mindkettejük családja nagyjából másfél millió forintot költött a gyerekek orrplasztikájára. A lánynál ezután a mellnagyobbító műtét, a fiúnál a teljes arcbotoxolás következett szintén milliókért. Azóta rengeteg műtéten átestek, de az eredménnyel még mindig nem elégedettek. „Jó hatással vagyunk egymásra, hajtjuk egymást, hogy egyre jobbak legyünk, és kiteljesedhessünk babaként” – mondta a fiú.

Forrás: Facebook/ Quentin Dehar

Úgy néz ki, mint egy Barbie baba, és úgy is éli az életét a 26 éves lány

Eddig azt gondoltuk, hogy az orosz Valeria Lukyanova a legőrültebb Barbie hasonmás, de most komoly vetélytársa akadt a szintén orosz származású Angelica Kenova személyében. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Elképesztő! Élőben közvetítik majd egy férfi agyműtétét!http://www.life.hu/drlife/20151021-greg-grindley-az-elso-ember-akinek-az-agymutetet-eloben-kozvetiti-a-televizio.htmlA 49 éves, Parkinson-kórban szenvedő Greg Grindley lesz az első ember a világon, akinek a koponyájába bárki betekinthet. A National Geographic Channel ugyanis élőben közvetíti majd agyműtétét. Dr. LifeThinkstock"Van bennem halálfélelem” – interjú Beck Monikával, a pacemakerrel élő futónagykövettelhttp://www.life.hu/drlife/20151019-beck-monika-pacemakerrel-el-sziv-futonagykovet-es-a-pragai-felmaraton-az-alma.htmlBeck Monikát az sem tartja vissza a futástól, hogy átesett két komoly kardiológiai beavatkozáson. Az egyik egy szívműtét volt, a másik során pedig pacemakert kapott. Az autodidakta felkészülés nemcsak szerelmet, de később „szív futónagykövet” címet, rengeteg érmet és felismerést hozott számára. Ha sír, akkor örömből teszi, a műtéttel járó hegekkel az évek során pedig már sikerült megbékélnie. Interjú. Dr. Life--Király Linda: "Egy ideig nem énekelhetek"http://www.life.hu/drlife/20151021-kiraly-linda-enekesno-egy-ideig-nem-enekelhet-mert-pajzsmirigyproblemaja-miatt-kimelnie-kell-a.htmlAz énekesnő pajzsmirigyproblémával küzd, ezért az orvosai arra kérték, kímélje a hangját, ám az ő lételeme az éneklés, ezért nehezen tudta betartani az előírást. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huAkkor is összetörnénk magunkat, ha tisztában lennénk a következményekkel?http://www.life.hu/drlife/20151019-csonttores-csontritkulas-nemzetkozi-napja-megelozes-fontossaga.htmlOktóber 20-a a csontritkulás világnapja! Tudtad hogy Magyarországon már minden tizedik embert érinti és egyes előrejelzések szerint a következő harminc évben két-háromszorosára is nőhet a betegek száma? A hatékony terápiás lehetőségek ellenére a kezelőcentrumokban mégis csak az érintettek kevesebb, mint 20%-a fordul meg. Dr. Life--Elment a hangja Tóth Verának - Le kellett fújni a koncertjét!http://www.life.hu/drlife/20151020-toth-vera-hangszalgyulladassal-kuzd-le-kellett-mondania-a-koncertjet.htmlA hírt Gabi tette közzé a hivatalos Facebook-oldalán, ahol leírta: nővérének hangszálgyulladása van. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoSokkoló! Minden fogát elvesztette a fogfehérítés utánhttp://www.life.hu/drlife/20151020-lezeres-fogfeherites-miatt-kellett-kihuzni-egy-fiatal-no-osszes-fogat.htmlA brit Kellie Taylor azt hitte, hogy a szerencsenapjára ébredt, amikor megtalálta az olcsó lézeres fogfehérítésről szóló hirdetést. A kezelés után két héttel azonban minden foga kihullott. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.