Sérülés miatt fél évig nem rúghatja a bőrt a magyar labdarúgó, Simon Krisztián

Forrás: Facebook/Simon Krisztián -
1860 München műtét focista baleset Simon Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves sportoló egy meccsen rosszul lépett, a jobb térde teljesen kicsavarodott. A fiú csapattársait sokkolták a történtek, vastaps kíséretében vitték le a pályáról. 

Az 1860 München focistáját rögtön kórházba is szállították. Az orvosok pár óra múlva közölték a rossz hírt: Krisztán térdében elszakadt a kereszt- és a belső oldalszalag. A hírek szerint a műtétre csütörtökön kerül sor, és a lábadozás miatt hosszú kihagyás vár rá - írja a Blikk.

Simon Krisztián Forrás: Facebook/Simon Krisztián

"Eléggé nagy fájdalmaim vannak még, de a körülményekhez képest jól vagyok. Még a héten meg fognak műteni, pár napon belül sor kerül rá, és előreláthatóan fél évet kell kihagynom. Nagyon szerencsétlenül történt a sérülésem, a levegőben passzoltam, és már tovább akartam szaladni, fejben előrébb jártam, a földet érés pedig nagyon rosszul sikerült. Az egyik csapattársam meglátogatott itthon, de a kórházba biztosan bejönnek majd a többiek is. Magyarországról rengetegen üzennek nekem, ami nagyon jólesik, és erőt ad. Ezúton is köszönöm mindenkinek a bátorítást!" - mondta el a lapnak Simon.

Többször is megszúrtak egy mentőst a Heim Pál Gyermekkórháználhttp://www.life.hu/news/20151103-megkeseltek-egy-mentost-a-heim-pal-gyermekkorhaznal.htmlKedd reggel megkéseltek egy mentőst a Heim Pál Gyermekkórháznál. News--Elképesztő! Ennyivel kevesebbet keresnek a nők a férfiaknálhttp://www.life.hu/news/20151102-ennyivel-kevesebbet-keresnek-a-nok-mint-a-ferfiak.htmlAz Európai Bizottság közleménye érdekes, és egyben elkeserítő dologra hívta fel a figyelmet: Európában a nők átlagos órabére jelentősen kevesebb, mint a férfiaké. NewsThinkstockFelszállás után szült meg egy 6.hónapban járó kismamahttp://www.life.hu/news/20151030-felszallas-utan-indult-be-a-szules-a-kislany-egy-kulonleges-nevet-a-megmentoi-utan.htmlJenny Drake éppen Párizsból Észak-Karolinába tartott, amikor beindult nála a szülés, így a gépnek egy írországi kitérőt kellett tennie. NewsThinkstockCicaszem, és könnyek - Így sminkelnek a pasik!http://www.life.hu/news/20151030-adjal-egy-pasi-kezebe-szemceruzat-ime-a-vicces-vegeredmeny-video.htmlAz urak sokszor nagyon tudnak minket siettetni, ha készülődésről van szó, pedig egy igényes külsőért bizony meg kell dolgozni. Nézzük, mit kezdenek egy-két sminkcuccal. NewsOrigoMark Zuckerbergnek elege van a Facebook játékfelkéréseibőlhttp://www.life.hu/news/20151030-mark-zuckerberg-kiborult-a-jatekfelkeresek-miatt-ne-kuldjetek-candy-crush-meghivot.htmlKevés idegesítőbb dolog van annál, amikor az ismerősünk különböző alkalmazásokra való felhívást küld nekünk. A közösségi oldal atyjának is elege van ebből, így komoly változtatásokat tervez. News--Rendszeresen vertek és megaláztak egy 11 éves gyerekethttp://www.life.hu/news/20151029-sulyosan-bantalmaztak-egy-gyereket-a-kisfiu-kesobb-agyba-vizelt-a-felelemtol.htmlA kisfiú alig várta, hogy iskolába, vagy az édesapjához mehessen, mert félt otthon lenni. Egy idő után annyira rettegett, hogy ágyba is vizelt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.