Születés Rubint Réka sírás magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A légzésterápia a születés előtti állapotot is képes feltérképezni, a fitneszsztár is kipróbálta a kezelést, és azt állítja, újra átélte a születését.

Rubint Réka, egy ismert életmód csatorna adásában a légzésterápia gyógyhatásairól beszélgetett, amikor a saját, megdöbbentő élményeiről is vallott.

"Voltam ilyen foglalkozáson. A születés előtti 9 hónapot és a születésem is át kellett élnem. Amikor a magzati korom, harmadik negyedik hónap körüli élményeihez értem, folytak a könnyeim és a nehéz születésemet is újra átéltem" - mondta Réka.

Szeméremajkak redizájnolva: egy műtét, ami sokak életét megváltoztatja http://www.life.hu/drlife/20151103-szemeremtest-plasztika-azert-hogy-jobban-alljon-rajtunk-a-bikini-beavatkozas.htmlEgyre népszerűbb a szeméremtest-plasztika, Amerikában egy év alatt másfélszeresére nőtt a beavatkozásra vállalkozók száma. A beavatkozást sok nő azért választja, mert szeretne tökéletesen kinézni testhezálló nadrágban és bikiniben. Nem ez az egyetlen megdöbbentő vagy érhetetlen plasztikai beavatkozás. Dr. LifeThinkstockBetegek vakultak meg egy német gyógyszertőlhttp://www.life.hu/drlife/20151104-francia-es-spanyol-betegek-vakultak-meg-egy-nemet-gyogyszertol.htmlKét francia páciens is elveszítette látását egy német gyógyszer használatát követően. Korábban Spanyolország is több tucat ilyen esetről számolt be. Dr. LifeThinkstockAnyja üzenete miatt távolíttatta el petefészkét Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20151104-angelina-jolie-edesanyjanak-orvosa-beszelte-ra-hogy-tavolittassa-el-petefeszkeit.htmlAz egész világot megdöbbentette, amikor annak idején Angelina Jolie a mellei után a petefészkét is eltávolíttatta. Most egy interjúban derült fény arra, hogy néhai anyja üzenete késztette a színésznőt a nagy lépésre. Dr. Life--Mi az IBS? Több embernek van, mint hinnéd!http://www.life.hu/drlife/20151103-ibs-a-betegseg-belproblema-ketmillio-magyar-embert-erint.htmlA betegség, amely nagy nyomás hatására bármikor, bárkinél - akár serdülőknél is - kialakulhat. Ha már megtörtént a baj, ezekre érdemes odafigyelni! Dr. LifeThinkstock„Ordítottam, sikítottam, mégsem találták a tényleges bajt” – Mit gondol az egészségügyről a magyar?http://www.life.hu/drlife/20151102-egeszsegugy-magyar-bizalmatlanok-vagyunk-inkabb-maganorvoshoz-jarunk.htmlSzenteste történt. Kint hideg volt, mialatt már egy egész napja szenvedtem a meleg szobában a felfázás miatt – legalábbis azt gondoltam, az a baj. Aznap éjjel először a helyi ügyeleten, majd egy budapesti kórházban kötöttem ki, ugyanis a vesémmel volt a probléma. Hálás voltam az orvosoknak, akik azonnal és szakszerűen elláttak. Az orvosokról és az intézményekről megoszlik a magyarok véleménye, a páciensek összességében a magánrendelésekkel vannak megelégedve. Kíváncsiak voltunk a tapasztalatokra, így mi is gyűjtöttünk véleményeket a témában. Dr. LifeThinkstockSzívműtéten esett át a Csillag születik sztárja, Gomeshttp://www.life.hu/drlife/20151103-gomes-tancos-eletmento-szivmuteten-esett-at.htmlÚjabb életmentő beavatkozáson esett át a Csillag születik egykori táncosa, Gomes. Szívkoszorúér-műtétje volt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.