Guminőket árul egy kínai nagymama, hogy segítsen halálos beteg unokáján

Forrás: Thinkstock -
nagymama betegség gyógykezelés Kína leukémia unoka pénz férfi ruha árulás guminő csontvelő-átültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idős asszonyt egy építkezésen fényképezték le, amint férfiruhába öltözve kínálja portékáit. A pénzt leukémiás unokájának kezelésére akarja fordítani.

Az egész internetet bejárták azok a képek, amelyeken egy férfiruhába öltözött nagymama felfújható szexbabákat árul 298 jüanért (kb. 13 ezer forintért) Langfang város egyik építkezésén – a fotókért kattints ide!

Mint a The People's Daily Online kiderítette, az asszonyt Yang Zuopingnek hívják, és azért állt ki unokájával és a guminőkkel, mert így szeretne pénzt gyűjteni a leukémiában szenvedő kisfiú gyógykezelésére. A 3 éves unokájánál tavaly diagnosztizálták a betegséget, és jelenleg az egész családja azon dolgozik, hogy a kisfiú megkapja az életmentő csontvelő-transzplantációt.

Forrás: Thinkstock
Rákot okozhat a halloweeni arcfestés?http://www.life.hu/drlife/20151027-sulyos-kovetkezmenyekkel-jarhat-a-halloween-alkalmabol-hordott-arcfestek.htmlA Halloween jelmezek gyakori tartozékai a különféle extravagáns arcfestések, melyek a bulizni vágyók számára minden évben új kihívást jelentenek.Bőrgyógyászok szerint azonban mindez igen veszélyes szórakozás, mivel a festékek akár komoly allergiás reakciókat is okozhatnak.Dr. Life--Noszály Sándor: "Erekcióm volt, és akkor tudtam: meggyógyultam"http://www.life.hu/drlife/20151012-noszaly-sandor-teniszezo-szakitasa-utan-mely-depresszioba-esett-es-impotens-lett-majd-erekcioja-utan.htmlAz egykori Nagy Ő Friderikusz Sándornak vallotta be, szakítása után mély depresszióba esett és impotens lett. Dr. LifeOrigoEgy rákbeteg férfi utolsó kívánsága:"Látni akarom a Star Warst, mielőtt meghalok!"http://www.life.hu/drlife/20151103-rakbeteg-fiu-utolso-kivansaga-hogy-halala-elott-lassa-a-star-warst-luke-skywalker-is-melle-allt.htmlIgazán megható kéréssel rukkolt elő a 32 éves Daniel Fleetwood: meg szeretné nézni az űropera új részét, még a preimer előtt. Az ok pedig az, hogy bármelyik nap meghalhat. Dr. LifeOrigoÍgy gyógyul Rékasi Károly: Elárulta a titkáthttp://www.life.hu/drlife/20150929-rekasi-karoly-szinesz-elarulta-sulyos-balesete-utani-gyogyulasanak-titkat-ami-egy-kulonleges.htmlÉszre sem venni, hogy nemrég súlyos balesetet szenvedett a színész, aki egy különleges ágynak köszönheti gyors felépülését. Dr. Life--Elsírta magát a hokis Hardi Richárd, amikor kiderült, hogy rákoshttp://www.life.hu/drlife/20151103-hardi-richard-a-ferencvaros-22-eves-hokisa-elsirta-magat-amikor-kiderult-hogy-rakja-van.htmlAhogy a Life.hu is megírta, a Ferencváros 22 éves hokisa, Hardi Richárd nyirokcsomórákkal küzd. Dr. Life--A rákbetegségből gyógyult tini megszállott triatlonista letthttp://www.life.hu/drlife/20150904-a-rakbetegsegbol-gyogyult-amputalt-labu-tinedzser-ben-baltz-megszallott-triatlonista-lett.htmlHatalmas sztár lett Ben, aki amputált lábbal is hatalmas sportteljesítményre képes.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.