Oszter Sándor felesége: "Hagyjanak méltósággal elmenni"

Forrás: Facebook/Failoni Donatella -
betegség stroke Failoni Donatella kórház Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella négy napig feküdt a János kórház stroke osztályán. A zongoraművész már sokkal jobban érzi magát, de elmondása szerint ez a pár nap örökre megváltoztatta az életét. 

A 69 éves asszony az elmúlt időszakban visszavonultan élt, és az önéletrajzi könyvén dolgozott. Egyik nap azonban a magas vérnyomása miatt elzsibbadt a bal oldala és kórházi ápolásra szorult. Az orvosai szerint az utolsó pillanatban vitték be, és ennek köszönheti az életét - írja a Hot!.

Forrás: Facebook/Failoni Donatella

"Nem a haláltól félek, hanem attól, hogy egy napon beteg leszek, és végtelenül kiszolgáltatott helyzetbe kerülök. Meg is mondtam a családomnak: ha így lesz, nem akarom, hogy a kórházban gépek tartsanak életben. Ha már képtelen leszek önállóan gondolkodni, cselekedni, ragaszkodom hozzá, hogy hagyjanak méltósággal elmenni. Persze sajnálnám idő előtt itt hagyni ezt a világot, hiszen sok dolgom van még, koncertek várnak rám. És addig nem akarok elmenni, amíg a kezemben nem fogom a kész könyvemet" - mondta Donatella.

Természetes immunerősítő módszerek: így vértezd fel magad a hideg ellen http://www.life.hu/drlife/20151104-immunerosites-felsofokon-igy-csinald-ezt-edd-mozogj.htmlEgyre hidegebbek a napok, a kollégák, barátok között vagy a családban már biztosan felütötte fejét egy-két betegség. Előzd meg őket, tegyél óvintézkedéseket egészséged érdekében és fogadd meg tanácsainkat! Dr. Life--A kórház padlóján várt a 2 éves kislány, hogy megvizsgálja végre egy orvoshttp://www.life.hu/drlife/20151104-egy-2-eves-kislany-a-korhaz-padlojan-aludt-es-vart-8-orat-mire-megvizsgalta-egy-orvos.htmlIsabella Dalton édesanyja felháborodását fejezte ki, amiért 2 éves lázas gyermekének a hideg padlón kellett aludnia, miközben 8 órát vártak egy vizsgálatra. Dr. Life--Mi az IBS? Több embernek van, mint hinnéd!http://www.life.hu/drlife/20151103-ibs-a-betegseg-belproblema-ketmillio-magyar-embert-erint.htmlA betegség, amely nagy nyomás hatására bármikor, bárkinél - akár serdülőknél is - kialakulhat. Ha már megtörtént a baj, ezekre érdemes odafigyelni! Dr. LifeThinkstock8 alattomos ok, amiért fáradt lehetszhttp://www.life.hu/drlife/20151103-kihagyott-edzes-rumli-a-szobaban-ezek-miatt-lehetsz-faradt-es-masert-is.htmlLehajtott fej, a minimális koncentrációra való képtelenség és kávé literszámra. Ismerős? Nem is gondolnád, hogy a közhiedelemben álló dolgokon túl még mitől lehetsz fáradt. Dr. LifeThinkstockMinden második profi focistának rossz állapotban vannak a fogaihttp://www.life.hu/drlife/20151103-minden-masodik-profi-focistanak-rossz-allapotban-vannak-a-fogai.htmlA University College London kutatása elég szomorú tényre világított rá. Elkeserítő állapotok uralkodnak a Nagy-Britanniában focizó játékosok szájában. Dr. LifeAFPBrutális! 63 kilót nyomnak a ritka betegségben szenvedő Claire lábaihttp://www.life.hu/drlife/20151102-claire-tickle-labai-53-kilot-nyomnak-egy-ritka-betegseg-a-lipodema-miatt.htmlHiába fogyott le a 39 éves Claire Tickle, az egygyerekes édesanya életét megkeseríti betegsége, amely miatt a lábáról nem tűnik el a súlyfölösleg. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.