Napi 8 liter kóla végzett a 38 éves Victoria Lane-nel

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Siraphol -
halál vizsgálat gyógyszerfüggő antidepresszáns ivás kóla nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egygyerekes édesanya naponta 8 litert fogyasztott kedvenc kólájából, amely mellé gyógyszereket szedett és vodkát is ivott.

Bár Victoria Lane hosszú évek óta antidepresszánsokon élt, mindemellett tömény alkoholt is fogyasztott, a halottkémi vizsgálatok szerint mégis az a 8 liter kóla okozhatta a 38 éves asszony halálát, amit minden nap megivott - írja a Western Daily Press.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

A nyomozás eddigi állása szerint ugyanis Victoria túladagolta a vényköteles gyógyszereket, amit súlyosbított a rengeteg kóla által bevitt koffein is. Az asszony holttestére 17 éves fia, Reese talált rá, aki már hiába értesítette a mentőket, nem tudtak segíteni édesanyján. Victoria családja szerint hosszú évek óta küzdött paranoiával és depresszióval, amelyekre gyógyszert szedett.

Édesanyja szerint a kólát a gyógyszerek okozta szájszárazság miatt kedvelte, a vodka pedig valamennyit segített a kedélyállapotán, azt azonban nem gondolta, hogy ezek együtt tragédiához vezethetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.