Pánikrohamot kapott és összeesett Gregor Bernadett

Forrás: Facebook/Tv2 -
színpad összeesés Gregor Bernadett Friderikusz Sándor rosszullét előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő elmesélte, hogy rosszul lett a színpadon: teste felmondta a szolgálatot és összeesett előadás közben.

Gregor Berni pánikrohamához a színházban kialakult helyzet és a magánéletének alakulása vezetett. Az életének nehéz szakaszában volt, a színésznő szervezete pedig már nem bírta a terheket és a stresszt.

„Padlóra kerültem, előadás közben kaptam egy pánikrohamot. Szorított a mellkasom, nem kaptam levegőt. Annyira elhatalmasodott rajtam ez a dolog, hogy a testem totálisan felmondta a szolgálatot. Összeesetem előadás közben" – mesélte Bernadett.

Csúnyán lesérült a Real Madrid sztárja, Sergio Ramoshttp://www.life.hu/drlife/20151109-csunyan-leserult-a-real-madrid-sztarja-sergio-ramos.htmlA Real Madrid játékosa, Sergio Ramos nagyon megsérült a Sevilla elleni mérkőzésen. Dr. LifeAFPMeztelen fotóval ünnepli, hogy kigyógyult a hepatitiszből Pamela Andersonhttp://www.life.hu/drlife/20151109-pamela-anderson-meztelen-fotoval-unnepli-hogy-kigyogyult-a-hepatitis-c-bol.htmlÖrömteli hírt osztott meg Instagram oldalán a Baywatch egykori sztárja - és nem is akárhogyan! Pucér fényképpel tudatta rajongóival, hogy 16 évnyi küzdelem után végre kigyógyult a hepatitisz C-ből. Dr. LifeOrigoSaját kutyái támadták meg a dögös síelőt, Lindsey Vonn-thttp://www.life.hu/drlife/20151108-lindsey-vonn-amerikai-sielot-sajat-kutyai-tamadtak-meg-es-mar-nem-eloszor.htmlIsmét megsérült, ezúttal a kezén. Lindsey Vonn-t, az amerikaiak klasszis alpesi sízőjét saját kutyái haraptak meg. És már nem először. Dr. Life--Depressziójáról vallott Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20151106-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-depresszioval-kuzdott-tinedzser-koraban.htmlGyönyörű, sikeres nő, feleség és édesanya, ám még Angelina Jolie-nak is meg kellett küzdenie a saját démonjaival. Dr. Life--5 dolog, amelyeket most azonnal megtehetsz azért, hogy boldogabb legyél!http://www.life.hu/drlife/20151106-5-egyszeru-otlet-azert-hogy-boldogabb-legyel.htmlA legtöbb ember téved, amikor szóba kerülnek azok a tényezők, amelyek a harmonikus és kiegyensúlyozott élethez kellenek – legalábbis Paul Dolan boldogságkutató szerint. Dr. Life--Szorongás az első sorból – így keseríti meg egy ember életét a mentális betegséghttp://www.life.hu/drlife/20151105-szorongas-a-nepbetegseg-rengeteg-embert-erint-meg-ha-nem-is-tudjak.htmlMarisa Lancione életmódblogger szerint a szorongás egy olyan állapot, amivel könnyű azonosulni, hiszen sokan megtapasztaltuk már életünk során – még ha valójában nem is realizáltuk. Az egyszerre két mentális problémával küzdő nő őszintén vallott arról, hogy a népbetegségnek számító szorongás olykor hogyan uralkodik el rajta.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.