Elvetélt Dynamic párja, Marcsi

Forrás: Facebook/ Dynamic -
Dynamic vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben az édesanyát veszélyeztetett terhesnek nyilvánították, ugyanis egy bevérzést találtak a petezsák mellett. Ám Marcsit a pihenés sem mentette meg a bajtól. 

"Időbe telik, mire túltesszük magunkat a baba elvesztésén. Pláne Marcsi, mert egy nőnek ez mindig nehezebb" – nyilatkozta a Borsnak az énekes, akinek már négy, Marcsinak pedig egy gyermeke van korábbról. Hozzátette, a hétvégén mondják el Marcsi gyermekének, hogy még nem jön a kistestvér.

Forrás: Facebook/ Dynamic

Túl későn diagnosztizálták Ashley Olsen szörnyű betegségéthttp://www.life.hu/drlife/20151118-keson-diagnosztizaltak-a-lyme-kort-ashley-olsennel.htmlAhogy már írtunk róla, Ashley Olsen Lyme-kórban szenved. A híresség későn vette észre a tüneteket, és egyelőre nem hatnak kellőképpen a gyógyszerek sem, így sajnos a betegség előrehaladott stádiumban van.Dr. Life--Erősítsd az immunrendszered! - Természetes vitaminforrások télen ishttp://www.life.hu/drlife/20151111-telen-termeszetes-vitaminforrasokkal-erositsd-az-immunrendszeredet-deli-gyumolcsokkel-olajos.htmlSzinte nincs is olyan anyagcsere-folyamatod, amelyben ne vennének részt a vitaminok. Ezek pótlása télen talán még sokkal fontosabb, mint tavasszal és nyáron, ugyanis jóval kevesebb friss zöldséghez, gyümölcshöz jutsz hozzá, és napfény is alig ér. Dr. Life--Rémhírek terjednek Schumacherrőlhttp://www.life.hu/drlife/20151015-remhirek-terjednek-michael-schumacherrol-hogy-elszegenyedett.htmlA vagyona majdnem nulla, ám az állapota javult címmel hozott le egy írást az egyik ausztrál napilap Schumacherről. Dr. Life--Beszélni tanul az agy nélkül született kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20151006-beszelni-tanul-az-agy-nelkul-szuletett-kisfiu-jaxon-buell.htmlNemrégiben írtunk arról, hogy fél koponyával és agy nélkül született baba, Jaxon Buell most ünnepelte első születésnapját. A kicsiről posztolt képek nagyon durva kommentcunamit indítottak el, vannak, akik úgy vélik, el kellett volna vetetniük a szüleiknek a babát. Nos, a kis Jaxon, akinek nem jósoltak pár napnál többet az orvosok, most beszélni tanul. Dr. Life--Újra mankóval jár Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20151013-rekasi-karoly-rehabilitacion-van-mankoval-jar-nem-forgathat-meg.htmlNem gyógyul olyan gyorsan Rékasi Károly, mint ahogyan azt remélte, Azt állítja, most már érti, miért mondtak neki az orvosai hosszú felépülési időt.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huA Grease premierje előtt négy nappal jelentett beteget Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20151015-a-grease-premierje-elott-negy-nappal-jelentett-beteget-gesztesi-karoly.htmlA darab producere arról beszél, a színész látásproblémákkal küzd, és amíg nem javul az állapota, más helyettesíti őt. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.