Veszélyben van Judy csodás hangja!

Forrás: Szabó Balázs/Life.hu -
Judy vizsgálat hangszál egészség énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem szereti, ha rekedten beszél, de Judynak különösképpen vigyáznia kell hangszálainak épségére, hiszen ezek a munkaeszközei. Nemrégiben azonban komoly veszélybe került az énekesnő hangja. Szerencsére gyorsan kiderült, mi a baj és hamar meg is gyógyult.

Judy-t sem kímélte idén a betegség, az énekesnő ennek ellenére nem állt le és ugyanúgy koncertezett: “Ritkán vagyok beteg, de most a környezetemben sokaknak fájt a torka, rekedt be a hangja. Maja, a kislányom is hazahozott valamilyen vírust az oviból, de úgy tűnik, nem azt kaptam el, hiszen míg ő lázas volt és még hányt is, addig nekem „csak” a hangom ment el, ami egy énekesnőnél a lehető legnagyobb probléma, és nem tudtam beszélni.

Forrás: Szabó Balázs/Life.hu

Az orvosom szerint úgymond „szétnyíltak” a hangszálaim, ami egy betegség esetén normális állapot, de valljuk be, szörnyen hangzik. A felírt gyógyszert becsületesen beszedtem, hiszen nem dőlhettem ki, fellépéseim voltak, amelyeket nem mondhattam le. Egy héten át kíméltem a hangom, meg sem szólaltam. A hétvégén három bulit is végigcsináltam, a lehető legnagyobb erőbedobással. Picit aggódtam, de szerencsére a hangszálaim gyors iramban gyógyultak és minden alkalommal jól teljesítettek, így nem volt semmi probléma. A koncertek után viszont éreztem, rám fér a pihenés, csendben is maradtam!” – nevetett fel Judy, akinek most már csak egy rossz emlék a betegség.

A témában jártas Judy hasznos hangszálvédő házi tippjeit a Napidoktor.hu oldalán olvashatod el!

Horváth Éva és Judy koplalás nélkül is gyönyörűek - ez a titkuk!http://www.life.hu/drlife/20151016-horvath-eva-judy-csomor-csilla-erdelyi-monika-elarulja-karcsusaganak-titkat.htmlHogy mi a közös Judyban, Erdélyi Mónikában, Csomor Csillában és Horváth Évában? Nos, azon kívül, hogy sztárok és hogy nők, egy dolog: nem hajlandóak koplalni azért, hogy formába lendüljenek! Csodás módszerüket pedig örömmel megosztják másokkal is. Dr. Life--Ikrei lesznek Judy-nak?http://www.life.hu/csalad/20150828-judy-a-groovehouse-enekesnoje-meg-ket-gyermeket-vallalna.htmlA Groovehouse énekesnője bevallotta: kislányát mindenképpen szeretné megajándékozni egy testvérrel.Család--Judy második gyerekre vágyikhttp://www.life.hu/csalad/20150617-groovehouse-judy-masodik-gyereket-akar.htmlA Groovehouse énekesnője, Judy úgy érzi, nem várhat már sokáig, hogy második gyereke legyen.Család--Judy bevallotta, hogy mentette meg házasságáthttp://www.life.hu/intim/20150819-judy-a-groovehouse-enekesnoje-bevallotta-hogy-mentette-meg-hazassagat.htmlA Groovehouse énekesnője bevallotta, kislánya születése után válságba jutott a kapcsolata.Intim--Judy tovább küzd a kilókkalhttp://www.life.hu/sztarok/20150403-judy-tovabb-kuzd-a-kilokkal.htmlTerhessége alatt csak úgy szaladtak fel a kilók Judyra, aki kislánya, Maja születése után elhatározta, visszanyeri régi alakját. Sikerült neki, 20 kilót dobott le, de ő nem elégedett, ugyanis azóta visszahízott. TV + Sztárok--Gondoltad volna? Így készül Judy a bikiniszezonrahttp://www.life.hu/drlife/20150612-napidoktor-igy-keszul-judy-a-nyari-bikini-szezonra.htmlJudy, a Groovehouse gyönyörű énekesnője kislánya, Maja születése óta az egészséges életmód elkötelezett híve lett. Olyannyira, hogy karrierjének építése mellett kiemelt módon figyel az egészségmegőrzése is. A különleges hangú énekesnő elárulja, hogyan hozza magát ragyogó formába a bikini-, és koncertszezonra, illetve azt, hogy családját miképpen tartja mindig egészségben.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.