Wifi-allergia miatt akasztotta fel magát egy lány

Forrás: Thinkstock -
wifi kampány öngyilkos allergia lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 15 éves Jenny Fry holttestére a Brooke Woods erdőségben találtak rá. Halálát egy igen ritka betegség okozta, mellyel a lány már nem tudott megküzdeni. 

Jenny sokáig fejfájásra és veseproblémákra panaszkodott. Édesanyja orvoshoz is vitte a lányát, ahol megállapították: a rosszulléteket az elektromos hiperérzékenység, azaz az EHS-allergia okozza, amit a vezeték nélküli internet váltott ki. Bár a szülők rögtön intézkedtek, és megszüntették a probléma forrását, Jenny mégis öngyilkos lett - írja a Sun.

Forrás: Thinkstock

"Jenny megbetegedett, akárcsak jómagam, és ekkor rájöttem, hogy ennek oka a vezeték nélküli internet, melyet a történtek után ki is köttettünk" - mesélte az anyuka, aki hiába jelezte az iskolában is a gyermeke betegségét, ők nem tettek semmit az ügyben. "A lányomon nem vettem észre jelét, hogy öngyilkosságot akar elkövetni, szerintem, a cselekedete segélykérés volt csupán. Elege lett az iskolából" - tette hozzá a nő. A fiatal lány hozzátartozói most egy kampányt indítottak, melynek során a vezeték nélküli internet iskolákból való eltávolítására, és az elektromos hiperérzékenység, azaz az EHS-allergia megismerésére szeretnék felhívni a kormányzat figyelmét.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!
Alzheimer-kór veszélyezteti Angelina Jolie-t?http://www.life.hu/drlife/20151201-angelina-jolie-szinesznot-demencia-alzheimer-kor-fenyegeti-a-brca1-gen-miatt.htmlAz a „hibás" gén, amely miatt a színésznő-rendező dupla masztektómián és méheltávolító-műtéten esett át, nem csupán a rákkal, hanem az Alzheimer-kór kialakulásával is összefüggésben van. Dr. Life--Rettegnek Hollywood prostituáltjai, akik lefeküdtek a HIV-pozitív Charlie Sheen-nelhttp://www.life.hu/drlife/20151130-charlie-sheen-hiv-pozitiv-szinesz-prostitualtaknak-is-atadhatta-a-virust.htmlEgy hollywoodi bordélyház madámja szerint a színész egyszer sem említette, hogy HIV-vírusos lenne, és legalább 20 örömlánynak adhatta át a betegséget a bordélyházában. Dr. Life--Rékasi Károly: "A combomat a csípőcsonttal nem izmok, ha­nem fémek kötik össze"http://www.life.hu/drlife/20151130-rekasi-karoly-szinesz-ujra-szinpadra-allhatott-a-combjat-a-csipocsonttal-femek-kotik-ossze.htmlÖt hónapos kényszerpihenő után péntek este ismét színpadra állt a József Attila Színház Alku című előadásában Rékasi Károly. A közönség lélegzetvisszafojtva figyelte drámai alakítását.Dr. LifeOrigoKigyógyult a rákból Rita Wilson, Tom Hanks feleségehttp://www.life.hu/drlife/20151128-kigyogyult-a-rakbol-rita-wilson-tom-hanks-felesege.html2014 év végén derült ki, hogy Tom Hanks felesége, Rita Wilson mellrákban szenved. Hála a műtéteknek, a színésznő már jól van. Dr. Life--Évek óta azt kéri karácsonyra, hogy vágják le a lábáthttp://www.life.hu/drlife/20151128-evek-ota-azt-keri-karacsonyra-hogy-vagjak-le-a-labat.htmlMár majdnem tíz éve küzd egy ritka betegséggel a 21 éves Hope Gordon. A nap minden percében nagy fájdalmai vannak. Dr. Life--Ezt biztosan nem tudtad eddig a szűrésekről!http://www.life.hu/drlife/20151127-szuresek-fontossaga-celja-es-modja.htmlSzűrésekre járni kell! Ez a tény sokunk fejében el van ültetve, pedig legtöbbször mi sem vagyunk tisztában azzal, hogy hova, mikor és milyen rendszerességgel kellene mennünk. Lássuk! Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.