Gálvölgyi János: "Az orvos kijelentette, hogy nem játszhatok"

Fotó: Bielik István - Origo -
Gálvölgyi János színház orvos egészségi állapot egészség rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk: Gálvölgyi Jánost nemrég kórházba kellett szállítani, mert rakoncátlankodott a vérnyomása. A színész most elmesélte, mi is történt pontosan. 

Néhány órával egy színdarab bemutatója előtt lett rosszul Gálvölgyi János, így még a premiert is el kellett miatta halasztani. Nagy volt a riadalom, hiszen annak ellenére, hogy a színész 47 éve van a pályán, ilyen még sosem fordult elő vele - írja a Story magazin.

Fotó: Bielik István - Origo

"Még soha nem fordult elő velem ilyesmi (...) Most sem én mondtam le az előadást. Ilyesmit szerintem egy színész sosem tehet. Kellett hozzá egy orvos, aki kijelentette, hogy nem játszhatok, és kellett az igazgató, aki a darabról döntött" - mondta Gálvölgyi, aki a félbeszakadt főpróba után hazament, de este a lányai bevitték a kórházba, annyira megijedtek.

"Szerencsére kiderült, nagyobb volt a riadalom, mint a baj" - tette hozzá a színész, aki mellett végig ott volt hűséges felesége a bajban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.