Elképesztő! 3D nyomtatóval csináltak lábakat egy rokkant macskának

3D nyomtatás rokkantság macska láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátsó lábain sípcsontsérüléssel született a macska, Vincent, akinek most a 3D technikával készítettek új lábakat. 

A 3D nyomtatással készült titán ötvözet lábakat közvetlenül az állat csontjába ágyazták. Az implantátummal sikeresen újra tanult járni, reményt adva ezzel más hasonló sorsú kisállatnak is.

Hoppá! A női és férfi agy nem is különbözik egymástól annyira, mint gondoltukhttp://www.life.hu/drlife/20151204-a-noi-es-ferfi-agy-anatomiailag-nem-is-kulonbozik-egymastol-annyira.htmlAnatómiailag nincsen számottevő különbség a férfiak és a nők agya között - derült ki az amerikai tudományos akadémia lapjában közölt tanulmányból. Dr. Life--A butább tekintet eléréséért jár hipnózisra az élő Barbie, akinek bármikor szétrobbanhatnak a melleihttp://www.life.hu/drlife/20151204-blondie-benett-elo-barbie-a-butabb-tekintet-elereseert-jar-hipnoterapiara.htmlRengeteg fanatikus nőről hallottunk manapság, akik mind Barbie babához akarnak hasonlítani. Blondie Benett mindannyiukon túltesz, ugyanis még úgy sem hagyja abba plasztikázást, hogy már kétszer is találtak daganatot a mellében. Dr. Life--"Fuck Cancer" - Hardi Richárd, a Fradi súlyos beteg hokisa beintett a ráknakhttp://www.life.hu/drlife/20151204-hardi-richard-a-fradi-sulyos-beteg-hokisa-beintett-a-raknak.htmlÉlete legnehezebb mérkőzésén harcol a 22 éves hokis, aki azonban bátran néz szembe a kihívásokkal. Dr. Life--6 éves Nagy-Britannia legfiatalabb nemváltójahttp://www.life.hu/drlife/20151207-6-eves-kisgyermek-nagy-britannia-legfiatalabb-nemvaltoja.htmlDanni kicsi korától kezdve tudja, hogy rossz testbe született. A gyermek most hormonális kezelést kap, a nemváltó műtéten azonban csak 18 éves korában eshet át. Dr. Life--Varga Viktor 8 kilót fogyott betegsége miatthttp://www.life.hu/drlife/20151207-varga-viktor-enekes-nyolc-kilot-fogyott-betegsege-miatt-indiaban.htmlBerki Krisztián és Demcsák Zsuzsa szóvá tették, hogy az énekes mennyire vékony. Viktor elmesélte, hogy indiai útján fogyott le drasztikusan, mert összeszedett valami betegséget. Dr. Life--Már az orvosok is lemondtak a kevesebb mint egy kilóval született kisfiúrólhttp://www.life.hu/drlife/20151207-egy-kisfiu-kevesebb-mint-1-kiloval-szuletett-a-23-hetre.htmlA kis Reggie mindössze 0,9 kilóval jött világra a terhesség 23. hetében. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.