Veszélyben a fellépés?! Baleset érte a Hungary's Got Talent táncosát

Forrás: Facebook/Acro Maniacs -
Hungary's Got Talent táncos László Attila baleset próba fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Próba közben fordult ki a térde az Acro Maniacs táncosának, László Attilának. Egyelőre nem tudni, hogyan oldja meg a ma esti fellépését a csapat.

Az Acro Maniacs tornacsoport vezetője, Mester Gábor a Borsnak adott interjújában elmondta: próba közben, egy rossz lépést követően történt a baleset, amely miatt térdmerevítőt és két nap pihenőt kapott László Attila.

Forrás: Facebook/Acro Maniacs

Ha nem tudja vállalni a szereplést, akkor az adás előtt egy nappal új koreográfiát kell csinálnia a csapatnak - mondta el a lapnak Mester Gábor. Egyelőre nem tudni, végül hogyan alakult a csoport sorsa.

"Reménykedünk a lányrajongók szavazataiban" - A Hungary's Got Talent jóképű duóját faggattuk a backstage-benhttp://www.life.hu/sztarok/20151205-cako-dani-es-hidvegi-aron-remenykednek-a-lanyrajongok-szavazataiban-a-hungarys-got-talentben.htmlA homokművész fiúk, Cakó Danival és Hidvégi Áron bíznak lányok szavazatiban, de azt is remélik, hogy az egész közönséget elbűvölik majd különleges produkciójukkal. TV + Sztárok--Linczényi Márkó, a Hungary's Got Talent ítésze: "Nem vagyunk biodíszlet"http://www.life.hu/sztarok/20151205-linczenyi-marko-a-hungary-s-got-talent-itesze-szerint-ok-nem-biodiszlet.htmlA Hungary's Got Talent sármos zsűritagját a backstage-ben faggattuk. Csak nekünk elárulta, hogy ma este sem fogja véka alá rejteni a véleményét egy-egy produkció kapcsán.TV + Sztárok--Völgyesi Gabi is fellép a Hungary's Got Telentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151205-volgyesi-gabi-enekesno-lesz-az-rtl-klub-hungarys-got-telent-musoranak-sztarvendege.htmlA Unique és Lotfi Begi lesz a második élő elődöntő extra fellépője, izgalmas produkcióval lepik meg a közönséget. TV + Sztárok--A Hungary's Got Talent felfedezettje most tanulja, milyen is a sztárok életehttp://www.life.hu/sztarok/20151205-hungary-s-got-talent-feri-bacsi-ma-este-meglatjuk-a-krumplifold-eredmenyet.htmlA tehetségkutató legviccesebb sármőrje, amint meglátott, udvarolni kezdett, így adódott a kérdés, hogy az élő showban a táncos lányok között helyén érzi-e magát.TV + Sztárok--31 évesek, de még nem csókolóztak a Hungary's Got Talent furcsa ikreihttp://www.life.hu/intim/20151211-fekete-adrienn-es-melinda-a-hungary-got-talent-ikrei-nem-akarnak-szuzen-maghalni.htmlHihetetlen, de állítják: Fekete Adrienn és Melina még sohasem randevúztak, és még soha sem tapasztalták meg, milyen érzés szerelmesnek lenni, mivel édesanyjuk mindig szigorúan fogta őket.Intim--Kiderült a Hungary's Got Talent sztárjának titkahttp://www.life.hu/sztarok/20151205-a-hungarys-got-talent-pantomim-muvesze-szinesznek-keszult-kiderult-a-titka.htmlMéhes Csaba bízik a közönségben, és reméli, produkciójával sok szavazatot szerez majd. A backstageben arról faggattuk, miként kezdte pályát és hogyan érzi magát az élő show előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.