Elképesztő! Hatéves kislányként él tovább egy transznemű férfi

Forrás: Facebook/Stefonknee Wolscht -
házasság Stefonknee Wolscht kislány öngyilkosság transzneműség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 46 éves Sefonknee Wolschtt férfiként született, és 23 évig házas ember volt. Hét gyermeke született, azonban most azt érezte, hogy itt az ideje másként élnie az életét. 

A transznemű Wolschtt egy interjúban mesélt arról, hogy a továbbiakban nem szeretne felnőttként élni tovább. Volt felesége elfogadhatatlannak tartotta a dolgot, és választás elé állította őt: vagy befejezi ezt a viselkedést, vagy elhagyja a családot. A férfi végül nem bírta tovább a megpróbáltatásokat, és elköltözött otthonról - írja a Bild.

Forrás: Facebook/Stefonknee Wolscht

Mivel a jövőben kislányként fog tovább élni, szüksége volt szülőkre is. Talált is egy házaspárt, akik örömmel nevelték volna őt. Sefonknee 2012-ben részt vett a lánya esküvőjén, ahová csak férfiként öltözve mehetett el. Ekkor öngyilkosságot kísérelt meg, majd segítséggel tudta rendezni az életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.