Hatalmas előrelépés történt Lamar Odom gyógyulásában

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
Lamar Odom drog prostituált kosárlabda lépés gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtörtént az első jelentős előrelépés Lamar Odom gyógyulását illetően, aki még októberben esett össze egy bordélyházban, ahol prostituáltak és töménytelen mennyiségű drog társaságában dorbézolt. 

Mankó és bármilyen más segítség nélkül megtette az első önálló lépéseit a kosárlabdázó, aki mint korábban kiderült, 12 agyi infarktust szenvedett - írja a TMZ. Ez hatalmas előrelépést jelent a gyógyulásában, tekintve, hogy egy bennfentes korábban arról nyilatkozott az Entertainment Tonightnak: a sportoló memóriája is jelentősen károsult, néha még a saját nevére sem emlékszik.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Hosszú idő lesz, míg felépül a bordélyházban összeesett Lamar Odom

Egyre jobban van Khloé Kardashian férje, aki előtt azonban még nagyon hosszú út áll a felépülésig. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Először hajtottak végre tüdőtranszplantációt Magyarországonhttp://www.life.hu/drlife/20151219-tudotranszplantacio-magyarorszagon-orvostorteneti-pillanat-a-beteg-jol-van.htmlElőször hajtottak végre tüdőtranszplantációt Magyarországon, a műtét sikeres volt - jelentették be az operációt végző szakemberek és az Országos Onkológiai Intézet vezetője. A sajtótájékoztatón Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter azt mondta: a kormány 900 millió forinttal támogatta az operációhoz szükséges infrastruktúra kiépítését. Dr. Life--Egészséges a csoki vagy sem? Most kiderül!http://www.life.hu/drlife/20151217-tenyek-es-tevhitek-a-csokoladerol-amiket-eddig-nem-gondoltal-volna.htmlA csokoládéhoz számos legenda és néhány újabb keletű tévhit is kapcsolódik. Míg sokan az elhízás egyik fő felelősét látják benne, mások a magas antioxidáns-tartalma miatt a vörösborhoz hasonlítják. Antal Emese dietetikus-szociológus, a TÉT Platform szakmai vezetője szerint a csokoládé helyet kaphat a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásban, és mértékkel fogyasztva valóban lehetnek pozitív hatásai az egészségre. Dr. Life--Sikeres akarsz lenni? Alkalmazd ezt az 5 dolgot az életedben!http://www.life.hu/drlife/20151216-a-siker-kulcsa-csupan-ot-lepesre-van-toled-tippek.htmlVannak lépések, amelyekkel sokkal közelebb kerülhet hozzád az áhított siker. Íme, az 5 legfontosabb! Dr. Life--Lejárt a diákod? Holnaptól bukhatod a tb-t! http://www.life.hu/drlife/20151216-ha-mar-nem-vagy-diak-fizetned-kell-holnaptol-sokan-rosszul-jarhatnak.htmlDecember 16-tól kell fizetniük a havi 6930 forintos társadalombiztosítási díjat, azoknak a diákoknak, akik idén fejezték be a tanulmányaikat és még nem találtak munkát. Dr. Life--Elsírta magát a vak nő, aki 20 év után először láthatta fiáthttp://www.life.hu/drlife/20151216-jamie-carley-vak-no-elsirta-magat-amikor-20-ev-utan-eloszor-lathatta-viszont-fiat.htmlHosszú évek után végre először láthatta fiát a coloradói Jamie Carley, aki betegsége miatt eddig csak elképzelni tudta, hogy néz ki 29 éves gyermeke. Dr. Life--Meghalt a testépítő, aki 10 ezer kalóriát evett és szteroidokkal tömte magáthttp://www.life.hu/drlife/20151215-meghalt-dean-wharmby-testepito-aki-10-ezer-kaloriat-evett-es-szteroidokat-szedett.htmlA halottkém vizsgálata szerint a szteroidok okozták Dean Wharmby halálát. A férfi mindössze 39 éves volt. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.