Angelina Jolie egyre rosszabb állapotban van - Súlyosbodott az anorexiája?

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
súly súlyveszteség fogyás kóros soványság Angelina Jolie anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie már csont és bőr! Egyre rosszabb állapotban van a gyönyörű színésznő. 

Újabb sokkoló fotó látott napvilágot Angelina Jolie-ról, akiről már többször felröppent a hír, hogy komoly étkezési zavarokkal küzd. A fotón, amely Kambodzsában készült róla, tisztán látszik, hogy Angie karja szinte csont és bőr, arca pedig beesett. Állapota a házasságára is rossz hatással van, Brad Pitt állítólag már azzal is megfenyegette, ha nem kezelteti az anorexiáját, akkor elhagyja.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com
Retteg kés alá feküdni Kamarás Ivánhttp://www.life.hu/drlife/20151221-kamaras-ivan-szinesz-retteg-a-gerincserv-mutettol.htmlAmíg lehet, szeretné elkerülni a műtétet Kamarás Iván, aki kiújuló gerincsérvét alternatív gyógymódokkal igyekszik kezelni. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huKi kellett hívni az ügyeletet Majoros Hajnalkáhozhttp://www.life.hu/drlife/20151217-majoros-hajnalkahoz-ki-kellett-hivni-az-ugyeletet-a-rotavirus-miatt.htmlAz Édes élet legújabb adásában Pirner Almának számolt be arról Majka felesége, hogyan kapta el a rotavírust. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huTóth Gabi már nem annyira beteg: Rajongóinak üzenthttp://www.life.hu/drlife/20151216-toth-gabi-enekesno-mar-nem-annyira-beteg-rajongoinak-uzent-a-facebookon.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, napok óta szörnyű betegség kínozza Tóth Gabit. Mostanra azonban úgy tűnik, az énekesnő jobban van. Dr. LifeOrigoLejárt a diákod? Holnaptól bukhatod a tb-t! http://www.life.hu/drlife/20151216-ha-mar-nem-vagy-diak-fizetned-kell-holnaptol-sokan-rosszul-jarhatnak.htmlDecember 16-tól kell fizetniük a havi 6930 forintos társadalombiztosítási díjat, azoknak a diákoknak, akik idén fejezték be a tanulmányaikat és még nem találtak munkát. Dr. Life--Családi tragédia: ugyanazt a halálos betegséget diagnosztizálták mindhárom gyereküknélhttp://www.life.hu/drlife/20151217-leah-and-shaun-scott-mindharom-gyermeket-ugyanazzal-a-halalos-agybetegseggel-diagnosztizaltak.htmlElőször 3 éves kislányuknál derült fény a ritka genetikai betegségre, amelyet - mint később kiderült - nemrég született ikergyermekeiknél is megállapítottak. Dr. Life--5 dolog, amit megtehetsz a nyugodtabb alvás érdekébenhttp://www.life.hu/drlife/20151217-ezeket-megteheted-ha-nyugodtan-akarsz-aludni-tippek.htmlAmennyiben éppen nem arccal esünk az ágyba, a minőségi, nyugodt alvásnak sokszor meg kell teremteni a feltételeit. A Life.hu 5 tippje segít, hogy jobban aludhass! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.