Pataky Attila a kórházból üzent rajongóinak

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
betegség Edda Pataky Attila kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kórházban fekvő Pataky Attila boldog karácsonyt kívánt rajongóinak, és biztató hírekkel is szolgált.

"A székesfehérvári és a Barba Negra-i koncertekre érkezőket, kérem, ne váltsátok vissza a jegyeiteket! Bízzatok bennem, úgy mint eddig a 41 év alatt!" – üzente a Blikk hasábjain Pataky Attila. A rocker már jobban van, arra készül, hamarosan pótolják zenekarával az elmaradt fellépéseket.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Rövid időn belül pótoljuk a koncerteket és még extrákkal is megtoldjuk! Lett volna még 30-án egy mezőkövesdi előszilveszteri fellépésem is. Drága földijeim, februárban egy farsangi ajándék bulival pótolom a fellépést!"

Charlie Sheen küzdeni fog, hogy megtalálják az AIDS ellenszeréthttp://www.life.hu/drlife/20151224-charlie-sheen-kuzdeni-fog-hogy-megtalaljak-az-aids-ellenszeret.htmlA HIV-pozitív színész megfogadta, leszámol a betegségével. Ígéretet tett édesanyjának, hogy addig nem nyugszik, míg meg nem találják az ellenszert.Dr. LifeÉletét kockáztatja a csavarodott gerincű lány a műtéttelhttp://www.life.hu/drlife/20151130-eletet-kockaztatja-a-csavarodott-gerincu-lany-a-mutettel.htmlÉletét kockáztatja a 17 éves indiai lány, aki megműtteti megtekeredett gerincét. Dr. Life--Kigyógyult a rákból Rita Wilson, Tom Hanks feleségehttp://www.life.hu/drlife/20151128-kigyogyult-a-rakbol-rita-wilson-tom-hanks-felesege.html2014 év végén derült ki, hogy Tom Hanks felesége, Rita Wilson mellrákban szenved. Hála a műtéteknek, a színésznő már jól van. Dr. Life--Évek óta azt kéri karácsonyra, hogy vágják le a lábáthttp://www.life.hu/drlife/20151128-evek-ota-azt-keri-karacsonyra-hogy-vagjak-le-a-labat.htmlMár majdnem tíz éve küzd egy ritka betegséggel a 21 éves Hope Gordon. A nap minden percében nagy fájdalmai vannak. Dr. Life--Sztárok, akik gégerákban szenvedtekhttp://www.life.hu/drlife/20151030-hiressegek-akiknek-gegerakja-volt.htmlA gégerák viszonylag ritka, és jól gyógyítható rákfajta, ha időben diagnosztizálják. Sajnos azonban egyáltalán nem mondható veszélytelennek. Val Kilmer betegsége kapcsán összegyűjtöttünk néhány hírességet, akik a gyilkos kórban szenvedtek. Dr. Life--Cigi? Szoli? Ivóvíz? Ezek a legrákkeldőbb dolgok a WHO szerinthttp://www.life.hu/drlife/20151029-116-rakkelto-dolog-elelmiszerek.htmlA WHO kiadott egy listát 116 olyan vegyületről, amelyeket nem érdemes sem megenni, sem belélegezni, ugyanis nagyon rákkeltőek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.