Három hete beteg Zalatnay Sarolta

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
betegség Zalatnay Sarolta koncert éneklés influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőnek kemény volt az év vége. A sok buli mellett betegséggel küszködött, ami a fellépéseit is sokszor megnehezítette.

Zalatnay Cini amellett, hogy komoly influenzával küzdött az utolsó hetekben, amiatt is aggódott, hogyan tud majd énekelni a rengeteg év végi bulin, a betegség ugyanis a hangját sem kímélte.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Végül is az év vége nagyon kemény volt a szó szoros értelmében, nagyon sok bulink volt, (...) ugyanakkor (...) egy nagyon kemény influenzát kaptam, és most pontosan szombaton lesz harmadik hete, hogy kínlódok vele. A miskolci bulin kezdődött, ott még teljesen oké volt, utána egy hétig beteg voltam, a szülinapomig azt hittem, jobb lesz, nem lett jobb, mindent beszedtem, ami létezik, a tea, a méz, a gyógyfüvek, a gyógyköptető, aztán az antibiotikumok... Tényleg mindent” – nyilatkozta a Facebookjára feltöltött videóban az énekesnő, aki most végre a pihenésre is szentel időt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.