Durva átverés: illegális töltőanyagot használtak egy 24 éves lány ajakplasztikájához

Forrás: Instagram/foodievagabond -
szilikon plasztikai beavatkozás Thaiföld klinika tanár ajakfeltöltés illegális Bangkok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amelia Greville sosem gondolta volna, hogy egész életét tönkreteszi egy ártalmatlannak tűnő ajakfeltöltés: a klinika az ígért márka helyett illegális szilikont fecskendezett a 24 éves tanárnő szájába.

Amelia Greville egy kuponoldalon bukkant rá a kihagyhatatlannak tűnő ajánlatra, amelyben mindössze 21 ezer forint értékben ígértek neki gyönyörű, telt ajkakat egy elismert thai klinikán.

Forrás: Instagram/foodievagabond

A 24 éves tanár, aki jelenleg Bangkokban él, elmondása szerint nem gondolt semmi rosszra, hiszen utána olvasott a rendelőnek, és csupa jó értékelést talált róla – igaz, a szöveges kritikákat nem értette, mert thai nyelven voltak. Az ajakfeltöltés valóban jól sikerült, néhány hónap múlva azonban kemény, szemölcsszerű csomók jelentek meg a száján.

Amelia állítása szerint a klinikán nem azt a márkájú töltőanyagot fecskendezték be az ajkába, amelyre ő igent mondott, hanem egy másik, illegálisnak számító szilikont. A lánynak nem csupán az önbizalma ment tönkre, hanem a párkapcsolata is, ráadásul az iskolában is gúnyolják a diákjai.

Amelia most épp azon van, hogy a thai hatóságoknak bizonyítsa igazát, mindeközben pedig gyűjtőakcióba kezdett, hogy finanszírozni tudja 1500 thai bhat, vagyis nagyjából 634 ezer forintos helyreállító műtétjét.

Vérmérgezés és tumorok

Nem Amelia az egyedüli: a brit Lauren Smalley többórás fájdalmas operációt szenvedett végig, míg a sebész eltávolította arcáról az apró tumorokat (granulómákat) és ajkaiból a töltőanyagot, mely vérmérgezést okozott a fiatal nőnek. A cikkértkattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.