filmforgatás medúza Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen baleset érte a gyönyörű színésznőt a The Shallows című új filmje forgatásán. De az is lehet, hogy csak szuperjó a mozi maszkmestere...

A színésznő a minap posztolt közösségi oldalára egy fotót, amin úgy fest, medúza csípte meg a karját a The Shallows című amerikai thiller forgatása közben.

Forrás: Facebook/BlakeLively

Blake azonban a sminkszobából posztolta a képet, és bár a bejegyzésben úgy fogalmazott, hogy találkozott egy medúzával, azért sokkal valószínűbb, hogy a rémes seb a mszkmester műve. Mit gondoltok?

Szerinted tényleg megcsípte Blake-et egy medúza?

A medúzacsípés egyébként talán az egyik legkellemetlenebb strandbaleset, itt utána is jártunk, hogyan kezelheted, ha megtörtént a baj.

Megéri télen futni? Most kiderül!http://www.life.hu/drlife/20160122-telen-sem-art-a-futas-csak-par-dologra-kell-odafigyelnunk.htmlA futásról télen sem kell lemondanunk, sőt! A sérülések elkerülése érdekében azonban ilyenkor mindenképpen érdemes néhány tanácsot megfogadnunk. Mit tehetünk, hogy a kocogás télen is öröm legyen? Dr. LifeThinkstockMár nyolc éve, hogy nincs köztünk Heath Ledgerhttp://www.life.hu/drlife/20160123-heath-ledger-nyolc-eve-hunyt-el-drogtuladagolas-kovetkezteben-new-yorkban.htmlMár nyolc éve annak, hogy holtan találták meg New York-i lakásában a híres színészt. Dr. LifeOrigoBiztosan minden rendben? Döbbenetesen sovány Amal Clooneyhttp://www.life.hu/drlife/20160122-amal-clooney-george-clooney-felesege-dobbenetesen-sovany.htmlGeorge Clooney ügyvéd feleségét a londoni Heathrow repülőtéren kapták lencsevégre. Tovább fogy a híresség? Dr. Life--A Pszichológus Pasi: A koncentráció a boldogság kulcsahttp://www.life.hu/drlife/20160121-ha-odafigyelunk-lelassitunk-atelunk-megtapasztalhatjuk-az-aramlast-pszichologus-pasi.htmlTöbb flow, kevesebb rohanás! Manapság szinte mindenki rohan, és senki sem boldog. Még ritkább az olyan ember, aki egyszerre csak egy dologgal foglalkozik. Dr. Life--Változnak az idők! Még egy dolog, amitől terméketlenek a férfiakhttp://www.life.hu/drlife/20160122-egy-kutatas-szerint-osszefugges-lehet-a-termeketlenseg-es-a-szivbetegseg-kozott.htmlA terméketlen férfiak egy sor krónikus egészségügyi probléma, például a cukorbetegség, a szívbetegségek, az alkoholizmus és a drogfüggőség nagyobb kockázatával néznek szembe, mint egészséges társaik – erre a következtetésre jutott egy új kutatás.Dr. Life--7 megdöbbentő történet az abortuszról világhírű színésznőktőlhttp://www.life.hu/drlife/20160122-megdobbento-torteneteket-meselnek-az-abortuszrol-elizabeth-banks-amy-brenneman-mercedes-mason.html7 történet 7 neves színésznő előadásában: figyelemfelkeltő kampányt készített egy New York-i szervezet, amelyik a nők reprodukciós jogaiért küzd. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.