Galkó Balázs újra kórházban van

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Galkó Balázs színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galkó Balázs december végén közösségi oldalán tudatta ismerőseivel, hogy önként vonult be az Országos Onkológiai Intézetbe. A színésznél gégerákot diagnosztizáltak. Pár nappal később Galkó bizakodó sorokat írt, tudatta mindenkivel: hisz a gyógyulásában. A beteg színész most azonban újra kórházba került. 

"Eszem én, eszem, de otthon nem tudtam rendesen enni, ezért kellett visszajönnöm. Egyelőre nem tudjuk, meddig kell bent maradnom, de kezelést nem kapok, csak táplálnak" - mondta el Galkó a Blikknek és hozzátette, naplót ír.
"Mindig is írtam naplót, ez nem különleges dolog. Rengeteg dolgot lehet csinálni egy kórházban is, pél­dául jókat röhögni azon, amik történnek az emberrel. Fordított szemszögből nézem most a dolgokat, de mi értelme lenne az egésznek, ugye, ha már röhögni sem lehetne rajta?" - nyilatkozta.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Akkor mégse dőljünk be teljesen a D-vitamin csodáinak?http://www.life.hu/drlife/20160126-d-vitamin-etelekben-italokban-megtalalhato-telen-is-de-a-szolarium-nem-segit.htmlTélen a D-vitamin a jókedvünk motorja! Legalábbis sokat dob a kedélyünkön és a bőrünk színén, ha odafigyelünk a megfelelő bevitelre. Mégis, mit és mennyit együnk, hogy ne legyünk mufurcok a hidegben?Dr. LifeThinkstockHat dolog, amit nem tudtál az ásításrólhttp://www.life.hu/drlife/20160125-asitas-utalhat-betegsegre-kotodesre-es-a-babak-is-csinaljak.htmlKönnyen lehet, hogy az alábbi sorokat olvasva rád jön az ásítás, pedig nem is vagy fáradt. Miért ragályos, és milyen betegséghez van köze? Most kiderül! Dr. Life--Matthew Perry életéből kiesett három év - Sokáig drogozott a sztár! http://www.life.hu/drlife/20160126-harom-even-at-folyamatosan-drogozott-a-jobaratok-sztarja-matthew-perry.htmlA színész meghökkentő nyilatkozatot adott a BBC egyik rádióadásában. Elmondása szerint vannak dolgok, melyekre egyáltalán nem emlékszik az elmúlt évekből. Dr. Life--Klimax miatt szenved Cseke Katinkahttp://www.life.hu/drlife/20160126-cseke-katinka-klimax-miatt-szenved.htmlCseke Katinkára igen hamar rátörtek a változókori hőhullámok. A TV2 színésznője ezért most különleges terápiára jár. Dr. LifeFotó: Rostás Bianka/Life.huBiztosan minden rendben? Döbbenetesen sovány Amal Clooneyhttp://www.life.hu/drlife/20160122-amal-clooney-george-clooney-felesege-dobbenetesen-sovany.htmlGeorge Clooney ügyvéd feleségét a londoni Heathrow repülőtéren kapták lencsevégre. Tovább fogy a híresség? Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.