A kambodzsai férfi fél arcát eltakarja egy hatalmas kinövés. Szerencséjére egy ausztráliai pár felfigyelt rá, és elhatározták, hogy segítenek a szerencsétlen sorsú férfinak.

Vid, a kambodzsai férfi egy kinövéssel született, ami mára a fél arcát eltakarja. A 34 éves Vid folytonos megaláztatásoknak van kitéve, még a családja is elkerüli őt. Egy ausztrál házaspár találkozott a férfival nyaralásuk alatt, és elhatározták, segítenek neki megszabadulni az életét megkeserítő kinövéstől.

Forrás: John Nettleton Photography

Diana Koski és férje, John Nettleton szállodájuk előtt találkoztak a férfival, aki munkanélküli és hajléktalan. Megsajnálták őt, és elkezdtek beszélgetni vele, ami nem volt könnyű, mivel Vid nem beszél angolul, de néhány helyi segített nekik a párbeszédben.

A pár egyből közzétett a férfiról egy fotót a Facebookon, hogy segítséget kérjenek ismerőseiktől, valamint a szállodájuk igazgatóját is megkérdezték a lehetőségeikről.

Szerencséjükre egy üzletemberen keresztül kapcsolatba kerültek egy szingapúri sebésszel, de egyelőre még Vid orvosi papírjaira várnak, amikből kiderül, hogy egyáltalán műthető-e a férfi. Amennyiben az operációra lesz lehetőség és a sebész is elvállalja, Diana és férje megpróbálnak vízumot és útlevelet is szerezni a férfinak.