Rettentően megöregedett a Doktor House sztárja, Hugh Laurie

fotó színész Doktor House Hugh Laurie London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legmorcosabb orvosaként ismerhettük meg, és bár eddig sármosságáról volt híres, a legújabb fotóin inkább a ráncai szúrtak szemet. 

A színésszel tegnap készítettek interjút Londonban, a BBC rádiójában. Laurie az utóbbi években visszavonultan él, és nem is forgat nagyobb produkciókban. Nem tudni, hogy mitől, de ezen a fotón igazán megviseltnek tűnik.

Hugh Laurie Londonban Forrás: NORTHFOTO/© SWNS Group/Isabel Infantes / Swns
Mégsem lesz világhírű színész Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20160129-krasznai-tunde-megsem-lesz-szinesz.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, Krasznai Tünde egy amatőr társulatnál tanulta a színészmesterséget, hogy tavasszal már Brigitte Bardot bőrébe bújhasson. Úgy látszik, mindez meghiúsult, mert Tünde rájött: neki az éneklés az élete. TV + Sztárok--Kopaszon tér vissza a Barátok köztbe Rékasi Károly http://www.life.hu/sztarok/20160129-rekasi-karoly-tartott-a-visszaterestol-teljesen-atalakul-bartha-zsolt-karaktere-a-sorozatban.htmlA színész hét hónappal ezelőtt súlyos motorbalesetet szenvedett, és ennek következtében a karakterének is hosszú szabadságra kellett mennie. Most visszatér, de a nézők meglepetésére kicsit másképp. TV + Sztárok--Nádai Anikó lesz az X-Faktor egyik mentora?http://www.life.hu/sztarok/20160128-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-nem-lesz-az-x-faktor-mentora-de-visszaterne-a-kepernyore.htmlKisbabája születése után Nádai Anikó kissé visszavonult, most azonban újra visszatért. A Life.hu riportere az első celebrendezvényén kapta mikrofonvégre, ahol a bájos anyuka igen sok mindenről mesélt. TV + Sztárok--Csonka András karácsony után összeköltözött a barátnőjével http://www.life.hu/sztarok/20160128-csonka-andras-osszekoltozott-a-baratjaval-negy-honapig-eltek-egyutt-ma-is-jo-a-viszony.htmlA Life.hu sztárszerzője és Ács Kató lassan harminc éve ismerik egymást. Az első találkozásuk egy balatoni nyaralás során történt, ahol rögtön tudták, hogy életük végéig barátok lesznek. TV + SztárokOrigoHugh Jackman örül az Oscar-botránynakhttp://www.life.hu/sztarok/20160128-hugh-jackman-szerint-fontos-az-oscar-gala-korul-kialakult-botrany-nincs-fekete-boru-jelolt.htmlA színész szerint igenis fontos beszélni arról, hogy egyetlen fekete bőrű jelölt sincs a listán. Ez a bojkott talán beindítja a kommunikációt. TV + Sztárok--Szepesi Niki: „Szakítottam a régi életemmel"http://www.life.hu/sztarok/20160128-szepesi-nikolett-egykori-uszono-botranykonyv-iro-parra-es-munkara-talalt.htmlAz egykori botrányhősnő, aki szexkönyveivel borzolta a közvéleményt és a sztárpasik idegeit, most révbe ért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.