Barbie baba akart lenni, most borzalmasan néz ki - Videó!

mell operáció szilikon műtét Barbie baba extrém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves Martina Big feltöltette a száját, kivetette a bordáit, és a melleit is hatalmas méretűvé plasztikáztatta, hogy kedvenc játékára hasonlítson. Az eredmény nem kifejezetten szép látvány. 

A nő még az állását is feladta, hogy modell lehessen belőle Barbie-ként. A beavatkozások során olyan különleges szilikonokat ültettek be neki, melyeket folyamatosan lehet növelni, így pedig kedvére változtathatja a méreteit. Elmondása szerint a mottója az, hogy semmi sem elég - írja a Daily Mail.

Martina mellei egyenként 3 kilósak, és jelenleg nem elégedett velük. "Két hónap múlva újra kés alá fekszem, és még nagyobb ciciket csináltatok. Alig várom, és nem fogom meggondolni magam. A célom, hogy Barbie-baba legyen belőlem, csak egy kicsit extrémebb változat" - mesélte a fiatal nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.