Berki Krisztiánt durva betegség terítette le

betegség láz Rubint Réka TV2 vírus Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka tette közzé azt a videót, amiben a macsó betegségtől ágynak döntve üzent neki.

A fitneszdíva rajongói aggódni kezdtek, mert Berki Krisztián nem jelent meg az edzéseken, amelyeket Réka tart. Az Édes Élet sztárja ezért videóüzenetet küldött, amiben megmutatta, hogy egy durva betegség döntötte ágynak, ezért nem tudott Rékával mozogni.

Többen kérdeztétek, hogy miért nem volt Berki az Alakreform edzésen? Szeretném Veletek megosztani azt videoüzenetet,...

Közzétette: Rubint Réka oldala2016. február 9.

„Sajnos ez a vírus engem is ledöntött, így a tegnap estém nagy részét a III. ker orvosi ügyeleten töltöttem. Szerencsére az ügyeletes orvos infúzió segítségével azonnal enyhített a magas lázamon, valamint hányingercsillapítót, fájdalom- és lázcsillapítót is kaptam" – írta Krisztián a közösségi oldalán.

Mesterségem címere: Az orvos, akitől rettegnek a férfiak – „Mindig elkeserít, ha semmit sem tehetek a betegért”http://www.life.hu/drlife/20160209-proktologus-olyan-orvos-akitol-minden-ferfi-fel-pedig-vegzetes-lehet-a-vizsgalat-kihagyasa.htmlA proktológus szó hallatán több férfinak (és nőnek) is görcsbe áll a gyomra, hiszen az orvos olyan testrészekkel foglalkozik, amiket a legkevésbé szeretnének másoknak megmutatni. Pedig nem az a fontos, hogy mely testrészt vizsgálja, hanem hogy gyógyítani akar. Dr. LifeThinkstockÚjra megműtteti melleit Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/drlife/20160209-nicole-kidman-szineszno-megmutteti-a-melleit.htmlA színésznő a hírek szerint nem szeretne semmilyen veszélyes anyagot a testében, ezért úgy döntött, kiveteti a néhány évvel ezelőtt beültetett mellimplantátumait. Dr. Life--Barbie baba akart lenni, most borzalmasan néz ki - Videó!http://www.life.hu/drlife/20160209-folyamatosan-operaciokra-jar-hogy-barbie-baba-legyen-belole-hatalmas-szilikonmellek.htmlA 27 éves Martina Big feltöltette a száját, kivetette a bordáit, és a melleit is hatalmas méretűvé plasztikáztatta, hogy kedvenc játékára hasonlítson. Az eredmény nem kifejezetten szép látvány. Dr. Life--Nem akarták megvizsgálni az orvosok, most az életéért küzd a 27 éves Laurahttp://www.life.hu/drlife/20160208-laura-saull-27-eves-not-nem-vizsgalni-mert-tul-fiatalnak-gondoltal-most-rakos.htmlLaura Saull panaszait saját bevallása szerint figyelmen kívül hagyták orvosai, mert véleményük szerint túl fiatal volt még ahhoz, hogy rákos legyen. A fiatal nőnél áttétes mellrákot diagnosztizáltak. Dr. LifeOrigoTóth Andi belátta, többet kellene pihenniehttp://www.life.hu/drlife/20160208-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekesnoje-belatta-tobbet-kellene-pihennie.htmlA Dal harmadik elődöntőjének végén az énekesnő rosszul lett, ám állítja, ez csak amiatt lehetett, mert nem figyelt magára. Dr. Life--Félkilós koraszülött életét mentették meg Nógrádbanhttp://www.life.hu/drlife/20160208-egy-ujszulott-eletet-mentettek-meg-nogradban.htmlMindössze félkilósan jött a világra egy koraszülött kisbaba egy Nógrád megyei településen, mikor a mentők kiérkeztek, a kicsi nem mutatott életjeleket. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.