Jól fest a bőrrákkal frissen műtött Hugh Jackman

Forrás: AFP/Niklas Halle'n -
színész bőrrák Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Jackman évek óta küzd a betegséggel, többször kés alá feküdt, ahogy nemrég is műtétre volt szükség. A színész Instagram-oldalára töltött fel egy friss képet, amin úgy tűnik, hogy jól van.

A 47 éves színész ötödjére is szembeszállt a rákkal, és kés alá feküdt. Az elmúlt években Jackman teljesen nyíltan beszélt újra és újra kiújuló bőrrákjáról. Elmondta, hogy ez ugyan a rák legenyhébb formája,

mégis komoly dolog.

Felesége, Deborra-Lee Furness hívta fel a figyelmét az orrán éktelenkedő piros foltra Forrás: Instagram / Hugh Jackman

Betegsége, a bazalióma a leggyakoribb rosszindulatú bőrdaganat Magyarországon, és Ausztráliában is igen gyakori. Főként az arcon, a nyakon és a vállakon keletkezik, ezért azt feltételezik, hogy kialakulása összefügg a nap káros sugaraival.

"Azt hiszem, meg fogok halni" - 5 gondolat a pánikrohamrólhttp://www.life.hu/drlife/20160209-panikroham-kozben-azt-hihetjuk-itt-a-veg-olvasoink-velemenye-a-mentalis-betegserol.htmlNem lehet csak úgy "megnyugodni", amikor pánikrohamot élünk át. Olvasóink elmondták mit éreznek közben. Dr. LifeThinkstockÚgy akarsz aludni, mint egy kisbaba? Felejtsd el az összes szabályt!http://www.life.hu/drlife/20160209-almatlansaggal-kuzdok-jobb-ha-elfelejtik-az-osszes-szabalyt.htmlNincs is annál rosszabb, mint ha nem tudsz elaludni, pedig pontosan tudod, hogy másnap is helyt kell állnod frissen, üdén, kipihenten. Aki álmatlansággal küzd, az valószínűleg egy sor módszert kipróbált már, ám itt egy formabontó ötlet, ami segíthet. Dr. Life--Gábor Zsazsa kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20160209-gabor-zsazsa-szineszno-korhazba-kerult-es-lehet-hogy-mutet-var-ra.htmlA díva férje a sajtónak arról számolt be, hogy feleségét légzési nehézséggel szállították kórházba. Dr. LifeNorthfotoBanánnal a bőrrák ellen? Így segít a benne található enzimhttp://www.life.hu/drlife/20160209-a-banan-a-benne-talalhato-enzim-segitsegevel-segithet-megakadalyozni-a-borrak-kialakulasat.htmlA banánhéjon található fekete foltokat okozó enzim az emberi bőrön is jelen van - melanomás betegeknél nagyobb mennyiségben, mint az egészségeseknél. Tudósok szerint ez a felfedezés segítheti a túlélési esélyeket. Dr. LifeThinkstockHeti három óra mozgás garancia a hosszabb életre?http://www.life.hu/drlife/20160204-harom-ora-mozgas-naponta-es-ot-evvel-tovabb-elhetunk-egy-kutatas-szerint.htmlEgy tanulmány szerint azok az idős emberek, akik hetente három órát tornáznak, öt évvel tovább élnek. Dr. Life--Bukik a riói olimpia? Több versenyző is retteg a Zika-vírustól http://www.life.hu/drlife/20160208-az-amerikai-versenyzok-felnek-a-zika-virustol-fontolgatjak-nem-utaznak-el-az-esemenyre.htmlA Brazíliában és Dél-Amerikában terjedő Zika-vírus miatt óvatosságra inti a nyári riói játékokra készülő sportolóit az Egyesült Államok Olimpiai Bizottsága. A szervezet azt ajánlotta az egészségük miatt aggódó versenyzőknek, fontolják meg annak a lehetőségét, hogy nem utaznak el az augusztusi eseményre. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.