Kiengedték a kórházból Lamar Odom kosárlabdasztárt

Forrás: AFP/Joe Robbins -
Lamar Odom Khloe Kardashian eszméletlen állapot állapot kórház kosárlabda-játékos bordélyház gyógyulás kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint felgyógyult Lamar Odom, aki tavaly október óta kórházban volt. Az NBA-sztárra akkor négy nap dorbézolás után eszméletlen állapotban találtak rá egy nevadai bordélyházban.

A Daily Mail legfrissebb képei szerint a mai napon elhagyhatta a kórházat Lamar Odom, akit tavaly október óta kezelnek egy Los Angeles-i klinikán.

Az NBA-s kosárjátékos, akit régi-új feleségével, Khloe Kardashiannal kaptak lencsevégre egy Los Angeles-i reptéren, a hírek szerint sokkal jobban van, a legfrissebb jelentések alapján rengeteget javultak a sportoló kognitív funkciói. Odom 12 agyi infarktust szenvedett a négy napon át tartó nevadai dorbézolás alatt, az orvosok pedig igazi csodának tartják viszonylag gyors felépülését.

Pataky Attila: “Élet-halál között lebegtem”http://www.life.hu/drlife/20160211-pataky-attila-elete-is-veszelybe-kerult-elarulta-aranyerproblemajanak-okat.htmlAz EDDA frontembere infarktus közeli állapotban került be a kórházba, mivel egy nap alatt több mint két liter vért veszített. Az életét mentették meg az orvosok. Dr. Life--Betegségek testközelből – Fotósorozat az életünket nehezítő daganatokrólhttp://www.life.hu/drlife/20160210-maija-tammi-fotosorozata-az-eletunket-nehezito-daganatokrol.htmlA betegségek világnapja alkalmából összegyűjtöttük, hogy miben is hal meg a magyar a leggyakrabban. Egy fotósorozaton keresztül pedig a saját szemeddel nézheted meg, hogyan néz ki egy-egy betegség szövődménye a valóságban. Dr. Life--Íme az első európai Down-szindrómás férfi, aki diplomát szerzetthttp://www.life.hu/drlife/20160211-pablo-pineda-down-szindromas-es-lediplomazott.htmlPablo Pineda az első Down-szindrómás férfi, aki diplomát szerzett Európában, ráadásul az egyetemen nem kért semmilyen külön segítséget, ugyanúgy jegyzetelt és tanult, mint mások. Dr. LifeOrigoCsepregi Éva életveszélybe került alvásproblémái miatthttp://www.life.hu/drlife/20160211-csepregi-eva-enekesno-eletveszelyben-volt-alvasproblemai-miatt.htmlAlvásproblémái miatt volt, hogy az énekesnő napokat töltött ébren, majd akkor nyomta el az álom, amikor volán mögé ült. Dr. Life--Jól fest a bőrrákkal frissen műtött Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/drlife/20160210-hugh-jackmant-megmutottek.html Hugh Jackman évek óta küzd a betegséggel, többször kés alá feküdt, ahogy nemrég is műtétre volt szükség. A színész Instagram-oldalára töltött fel egy friss képet, amin úgy tűnik, hogy jól van. Dr. Life--Mesterségem címere: Az orvos, akitől rettegnek a férfiak – „Mindig elkeserít, ha semmit sem tehetek a betegért”http://www.life.hu/drlife/20160209-proktologus-olyan-orvos-akitol-minden-ferfi-fel-pedig-vegzetes-lehet-a-vizsgalat-kihagyasa.htmlA proktológus szó hallatán több férfinak (és nőnek) is görcsbe áll a gyomra, hiszen az orvos olyan testrészekkel foglalkozik, amiket a legkevésbé szeretnének másoknak megmutatni. Pedig nem az a fontos, hogy melyik testrészt vizsgálja, hanem hogy gyógyítani akar. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.